Κερδίστε δύο υποτροφίες για το Summer Intensive Course του Fashion Workshop

Σίγουρα ξέρετε τη Βίκυ Καγιά. Σίγουρα ξέρετε και το Fashion Workshop, τη σχολή μόδας που διευθύνει και έχει έδρα στην Αθήνα. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το Fashion Workshop έχει καταφέρει να γίνει μία υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του Fashion Studying «τροφοδοτώντας» την αγορά εργασίας με επαγγελματίες που έχουν γνώσεις πάνω στη μόδα και μπορούν να προσφέρουν στον χώρο.

Το Summer Intensive Course του Fashion Workshop είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Σχολής. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπορεί κανείς να μάθει πολλά πράγματα για τη μόδα και να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει στον χώρο και στην ιστορία της, έτσι ώστε να καταλήξει σε ποιον τομέα του κόσμου της θέλει να εμβαθύνει και στη συνέχεια ίσως και να εργαστεί.

fashion workshop

Ειδικά φέτος τον Σεπτέμβριο το Fashion Workshop έχει ακόμα μία έκπληξη για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το καλοκαιρινό τμήμα. Εξασφάλισε μια αποκλειστική συνεργασία με τον καταξιωμένο σχεδιαστή Υψηλής Ραπτικής της ελληνικής Μόδας, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος επιμελείται την καλλιτεχνική διεύθυνση του σεμιναρίου.  Για πρώτη φορά το Fashion Workshop συνεργάζεται με το Κέντρο Τεχνών Πλάκα, που μετράει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στο χώρο του Σχεδίου, το οποίο θα αναλάβει το μάθημα του Σχεδίου Μόδας. Το Summer Intensive 2015 θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, και τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 10.00 -17.00. Τα Σαββατοκύριακα θα πραγματοποιούνται επιπλέον επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί.  Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Styling, Fashion Culture, Trends και ορολογία Μόδας καθώς και την διαδικασία δημιουργίας μιας συλλογής μόδας. Θα περιλαμβάνει επίσης και την ύλη από τη βασική ενότητα του εργαστηρίου του Fashion Design Creation & Styling course.

Το InStyle.gr σε συνεργασία με το Fashion Workshop θα στείλε δύο τυχερούς να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η διαδικασία είναι απλή : 1) συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και 2) ανεβάστε στο instagram με hashtag #InStyleLovesFW μια φωτογραφία που θα περιγράφει όσο καλύτερα γίνεται  «την πηγή έμπνευσης για το προσωπικό σας στιλ και την άποψή σας για τη μόδα» από την Παρασκευή 28/8/2015 έως και τη Δευτέρα 31/8/2015 στις 12.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Δευτέρα 31/8/2015 στις 17.00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, συμπληρώνοντας αρχικά τα στοιχεία του στην αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής στο instyle.gr και αναρτώντας υποχρεωτικά μια φωτογραφία στο instagram με θέμα «τί θεωρείται μόδα σήμερα;». Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media & Fashion Workshop καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

Την Δευτέρα 31.08.2015 στις 13.00 θα επιλεχθούν από επιτροπή του InStyle.gr οι νικήτριες φωτογραφίες στο instagram, μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή – αποδοχή της υποτροφίας ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο InStyle.gr

Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή της υποτροφίας είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής  του ταυτότητας).

Ρητώς αναφέρεται ότι η υποτροφία δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

12 χτενίσματα από ταινίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

5 λόγοι για να ξεκινήσετε το γυμναστήριο ΤΩΡΑ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram