Κερδίστε 20 βιβλία από την Άννα Μαρία Μπαρού και φτιάξτε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 6/12/2016 έως τις 20/12/2016 και είκοσι (20) τυχερές θα κερδίσουν το βιβλίο της Άννα Μαρία Μπαρού «Χριστούγεννα στο Σπίτι» από τις εκδόσεις Πατάκη . Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 21/12/2016 στο instyle.gr   Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Εκδόσεις Πατάκη καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12/2016 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr  ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή του  δώρου, οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα