Κατερίνα Λέχου: Δημιούργησε ένα κομψό double denim σύνολο ακολουθώντας το πιο έξυπνο trick

Ας είμαστε ειλικρινείς. Λατρεύουμε το denim. Παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα και φούστες, ολόσωμες φόρμες, αλλά και jackets σε denim υφάσματα είναι από τα κομμάτια που ξεχωρίζουμε περισσότερο από τη συλλογή μας και τα επιλέγουμε συνεχώς για να δημιουργήσουμε casual chic σύνολα.

Πώς μπορούμε να φορέσουμε όμως τα denim κομμάτια της συλλογής μας και να δημιουργήσουμε ένα πολύ κομψό look; Η απάντηση κρύβεται στους double denim συνδυασμούς. Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που είναι fans αυτών των συνδυασμών είτε  όχι, υπάρχει ένα έξυπνο και εύκολο trick που θα σας πείσει να τα δοκιμάσετε.

Ακριβώς αυτό το trick υιοθέτησε η Κατερίνα Λέχου στο look που δημιούργησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Πατέρας». Η ηθοποιός δημιούργησε ένα double denim σύνολο, συνδυάζοντας ένα denim boot cut παντελόνι με ένα εξίσου denim πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία καφέ δερμάτινη ζώνη, μία shoulder τσάντα και ένα ζευγάρι nude ankle boots. Το trick για να είναι chic ένα double denim σύνολο είναι να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις υφασμάτων. Το πουκάμισο της ηθοποιού, για παράδειγμα, είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το παντελόνι της. Έτσι το αποτέλεσμα γίνεται πολύ κομψό.

Το σύνολο της ήταν κατάλληλο για την περίσταση, αλλά είναι και ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες.

NDP Photo Agency