Κάντε color blocking ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Η διαφορετικότητα σε κάθε σωματότυπο αποτελεί χαρακτηριστικό γοητείας, πόσο μάλλον όταν η γυναίκα το γνωρίζει και επικεντρώνεται στο πώς να το αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το λόγο αυτό είναι πολύ βασικό να μπορεί να αναγνωρίσει  σε ποια κατηγορία ανήκει, ώστε να είναι σε θέση να κάνει τους απόλυτους χρωματικούς συνδυασμούς.

Σωματότυπος Μήλο

Επιλέξτε φωτεινά χρώματα στο επάνω μέρος και πιο σκούρα κατεβαίνοντας προς τη μέση σας, ώστε να μπορέσετε να προσδώσετε ισορροπία και να καλύψετε το σημείο, όπου έχετε το «θέμα» σας.

Σωματότυπος Αχλάδι

Εάν η φιγούρα σας παραπέμπει στο σωματότυπο αχλάδι, τονίστε με μοναδικό τρόπο το επάνω μέρος του σώματός σας, δηλαδή τον κορμό σας. Συνεχίστε με πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως μαύρο ή μπλε, συνεχίζοντας προς τους γοφούς και την περιφέρεια.

Σωματότυπος Μπανάνα

Οι κυρίες που διαθέτουν ένα τέτοιο σωματότυπο, επιθυμούν να τονίζουν τη μέση τους, θέλοντας να προσδώσουν την αίσθηση ότι διαθέτουν και καμπύλες. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να γίνει κάτι, είναι να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα από την κορφή ως τα νύχια, όπως για παράδειγμα ένα ροζ φόρεμα σε συνδυασμό με μια κόκκινη ζώνη.

Σωματότυπος Κλεψύδρα

Αγαπάτε τις καμπύλες σας, γι’ αυτό και σ’ αυτή την περίπτωση επιθυμείτε να εστιάσετε σ’ αυτές. Μην διστάσετε λοιπόν, επιλέξτε ένα παντελόνι σε γήινους τόνους, όπως μπεζ, λευκό, baby pink, και κολακεύστε τη δομή του σώματός σας με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

*Σε γενικές γραμμές το colour blocking, τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά, χρειάζεται πολυχρωμία και έντονες λεπτομέρειες στα σημεία με τα οποία εμείς αισθανόμαστε καλά και απόλυτα ασφαλείς και λιγότερο φωτεινά εκεί όπου έχουμε την ανασφάλειά μας.

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα