Θυμάστε τα δαχτυλίδια-ρολόγια; Mαντέψτε… Επιστρέφουν!
fossil/Credit

Ήταν τέλη των 90s, αρχές του 2000 όταν τα ring watches έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στη ζωή μας.

Πολλές από εσάς τις 30something ίσως θυμάστε τη μαμά σας να φοράει ένα δαχτυλίδι-ρολόι στον παράμεσο ή το μικρό δάχτυλο, ενώ αν είστε over 40s είναι πιθανό να είχατε φορέσει οι ίδιες τη συγκεκριμένη τάση στα κοσμήματα που τότε ήταν στο ντεμπούτο της.

Προς τι ο λόγος; Μπορείτε να μαντέψετε; Σωστά! Τα ring watches επιστρέφουν καλύτερα από ποτέ και διεκδικούν να γίνουν η πιο σοφιστικέ πινελιά στα looks μας.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα trend με ξεχωριστή δυναμική, ένα trend σοβαρό και όχι σοβαροφανές. Ένα κομμάτι τολμηρό με vintage και masculine αίσθηση, που αν και μικρό, κάνει αισθητή την παρουσία του δηλώνοντας «το στιλ μου είναι εκλεκτικό και ασυναγώνιστο».

Δεν μπορώ να μη θυμηθώ τη μαμά μου, εκεί πίσω στο1999, να φοράει ένα στρογγυλό ring watch από ατσάλι με ένα αυστηρό γκρι κοστούμι πηγαίνοντας στη δουλειά το πρωί, ή με ruffled top και ασορτί φούστα σε λεοπάρ και φυσικά μυτερές γόβες. Η ανάμνηση είναι ισχυρή και αυτή ακριβώς η νοσταλγία θα έχει μόνο ένα αποτέλεσμα: «Προσθήκη στο καλάθι».

Πέρα από την πρακτική του φύση -μπορείτε να ελέγξετε την ώρα στα δάχτυλά σας (και ποιος χρειάζεται smartphone όταν μπορεί να βλέπει την ώρα τόσο εύκολα)- αν αναζητούσατε ένα κόσμημα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο… ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα