Πώς θα βρείτε εύκολα το νούμερο του δαχτυλιδιού σας;

Όποια κι αν είναι η σχέση σας με τα δαχτυλίδια, είτε είστε ερωτευμένη με τα διαμάντια, είτε αγαπάτε την προσωπική αισθητική, το να ξέρετε το νούμερο του δαχτυλιδιού σας είναι πολύ σημαντικό.

Οι λαμπεροί λίθοι μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας, αλλά ένα όμορφο δαχτυλίδι είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό κόσμημα – αντιπροσωπεύει αγάπη, αφοσίωση, ή ακόμα και αυτοπεποίθηση.

Και η αλήθεια είναι, ότι ενώ μπορείτε να βρείτε το νούμερο των παπουτσιών ή ακόμα και ενός καπέλου πολύ εύκολα, το μέγεθος του δαχτυλιδιού συχνά παραμένει ένα μυστήριο. Ένα μυστήριο, το οποίο σήμερα θα λύσουμε για παν ενδεχόμενο!

Πώς θα το μετρήσετε μόνες σας

Πρώτον, είναι σημαντικό να έχετε ένα κατάλληλο μέτρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι νήματος ή ένα λεπτό χαρτί που μπορεί να τυλιχτεί γύρω από το δάχτυλό σας. Τοποθετήστε την άκρη κατά μήκος του δαχτύλου σας και τυλίξτε το σφιχτά μέχρι να φτάσει γύρω του και να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο.

Στη συνέχεια, κρατήστε τις δύο άκρες στη θέση τους και σχεδιάστε μια γραμμή στο νήμα ή το χαρτί για να σημειώσετε το σημείο όπου συναντιούνται οι άκρες ή αρχίζουν να καλύπτονται.

Ξετυλίξτε το νήμα ή το χαρτί και τοποθετήστε το επίπεδα δίπλα σε ένα χάρακα. Μετρήστε την απόσταση από την άκρη ως τη γραμμή που σχεδιάσατε. Σημειώστε αυτήν την ακριβή μέτρηση. Όσο πιο ακριβής, τόσο το καλύτερο.

Τέλος, χρησιμοποιήστε έναν πίνακα μεγεθών δαχτυλιδιών για να μετατρέψετε τη μέτρηση σας σε νούμερο δαχτυλιδιού. Μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν στο διαδίκτυο.

Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε έναν μετρητή δαχτυλιδιού!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα