Ο οίκος Balmain θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή luxury κοσμημάτων το καλοκαίρι
Balmain, Paris Fashion Week 2020

Ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain εισέρχεται στον κλάδο της υψηλής κοσμηματοποιίας με μια νέα, ουδέτερη ως προς το φύλο πρόταση που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Ήδη μας έδωσε μια πρόγευση από το τι μπορεί να δημιουργήσει με την εμφάνιση της Elle Fanning και το top της από την άνοιξη/καλοκαίρι 22 συλλογή.

Η Balmain Fine Jewellery συνεργάζεται με τον Όμιλο Adorisa, ο οποίος ιδρύθηκε στο Παρίσι το 2021 και διευθύνεται από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της De Beers Jewelers, François Delage, για τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την εμπορία και την προώθηση συλλογών κοσμημάτων για οίκους μόδας και υψηλής ραπτικής.

Η συλλογή θα είναι η πρώτη εκλεπτυσμένων κοσμημάτων του οίκου μόδας, θα διοχετεύει το όραμα του διευθυντή δημιουργικού του Balmain, Olivier Rousteing και θα αντικατοπτρίζει επίσης το τολμηρό και χωρίς αποκλεισμούς πνεύμα του ιστορικού οίκου μόδας, αναφέρεται σε δήλωση του brand. Συνολικά 32 κομμάτια σχεδιασμένα στο Παρίσι και κατασκευασμένα στη Γαλλία από χρυσό 18 καρατίων και ορυκτά, όχι από εμπόλεμες ζώνες, περιλαμβάνονται στην πρώτη collection.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Balmain, Jean-Jacques Guével διευκρίνισε πως: «Τα εκλεπτυσμένα κοσμήματα είναι, φυσικά, μια φυσική επέκταση του σύμπαντος πολυτελείας του Balmain. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με τον Όμιλο Adorisa σε αυτή τη νέα πρόταση και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη μοναδική συνεργασία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα