Η Swarovski μας προσκαλεί στον νέο της κρυστάλλινο κόσμο

Με πλούσια ιστορία στην καινοτομία και την κοπή του κρυστάλλου, η Swarovski προχωρά αποφασιστικά στο επόμενο της κεφάλαιο — ένα τολμηρό όραμα που τιμά το κρύσταλλο σε όλες τις μορφές του υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας Δημιουργικού, Giovanna Engelbert, με ένα χαρούμενο σύμπαν που μας καλεί: «Ignite your dreams».

«Η Swarovski είναι μια εταιρεία που έχει βαθιές ρίζες στην καινοτομία και την επαναδημιουργία. Για 126 χρόνια, είμαστε πιστοί στο DNA μας ως επωνυμία, ενώ ταυτόχρονα προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες ενός εξελισσόμενου κόσμου. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας, το οποίο θα μας οδηγήσει σε πραγματικά «κρυστάλλινο» τρόπο ζωής για το μέλλον», αναφέρει ο Robert Buchbauer, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Ένα μακροχρόνιο σημείο αυτοέκφρασης της μάρκας, ο κύκνος της Swarovski αναδημιουργείται μέσα από το φίλτρο του Wonderlab, του φανταστικού κρυστάλλινου κόσμου της Engelbert. Σύμφωνα με την ίδια, «το Wonderlab είναι εκεί όπου η επιστήμη και η μαγεία συναντιούνται, όπου η υπερβολή και η κομψότητα αλληλοεπιδρούν, δημιουργώντας μια αίσθηση θαυμασμού που βιώνει ο καθένας όταν τον προσκαλούμε στον νέο κόσμο μας στη Swarovski».

Ο κύκνος συμβολίζει την αιώνια αγάπη και η τελευταία πινελιά του νέου εμπορικού συμβόλου της Swarovski έρχεται με τη μορφή ενός οκταγωνικού περιτυλίγματος σαν καραμέλα. Αντιπροσωπεύοντας την αναγέννηση, το οκτάγωνο αποτελεί άμεση μνεία στο πολυεδρικό κρύσταλλο, με τη Swarovski στον πυρήνα του.

Υψηλής αισθητικής καταναλωτική εμπειρία

Το Wonderlab της Swarovski ζωντανεύει με την αποκάλυψη 28 καταστημάτων Instant Wonder σε βασικές παγκόσμιες αγορές. Με σχεδιασμό που αντανακλά την επόμενη καμπάνια και τη νέα οπτική ταυτότητα της επωνυμίας, οι επισκέπτες θα είναι ευπρόσδεκτοι σε υψηλής αισθητικής εμπορικούς χώρους ενισχυμένους με ζωηρά χρώματα και υφές, μεταλλικά γλυπτά και καινοτόμα υλικά. Την εμπειρία θα συμπληρώνουν ζωντανές και ψηφιακές δραστηριότητες, όπως εικονικές ξεναγήσεις και αποκλειστικές προεπισκοπήσεις των νέων κομματιών της συλλογής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα