Ελίνα Αφεντάκη: Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης υποδέχτηκε την jewelry designer και τους λαμπερούς καλεσμένους της
Credit: Panoulis

Αθήνα, Τρίτη 13 Μαρτίου:  Tο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έλαμψε από πολύτιμους λίθους, ευφάνταστα κοσμήματα και ξεχωριστές παρουσίες. Η ανερχόμενη jewelry designer Ελίνα Αφεντάκη υποδέχθηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους της από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο και παρουσίασε τη νέα σειρά κοσμημάτων της.

Η Ελίνα Αφεντάκη φορώντας κόσμημά της – Credit: Panoulis

Οι δημιουργίες της είναι επηρεασμένες από γυναικείες φιγούρες και στοιχεία της φύσης καθώς και ό,τι συμβαίνει κάτω από τη γη, δηλαδή αυτά που δεν μπορεί να δει κάποιος με το γυμνό μάτι όπως άλλωστε είναι και τα πετρώματα που χρησιμοποιεί.

Η Ελίνα Αφεντάκη φορώντας κόσμημά της – Credit: Panoulis

Πιστεύει στην πολυμορφικότητα, και προσπαθεί να συνδυάζει αιθέρια σχήματα με κρυφή κίνηση στις δημιουργίες της προσθέτοντας σχεδόν ηχοληπτικό χαρακτήρα στα σχέδια.

Mια όμορφη παρέα: Ντέμη Ιγγλέση, Ελίνα Αφεντάκη, Άννα Μπέλλα Ιγγλέση, Ζωρζέτ Ιγγλέση

H jewelry designer θέλει τα κοσμήματα που δημιουργεί να αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες που τα φοράνε αλλά να είναι και συνοδοιπόροι τους… να συνοδεύουν την κάθε γυναίκα, κάθε στιγμή και να λένε τη δική τους ιστορία με ήπιο και ευγενικό τρόπο.

Η Ελένη Βρεττάκου απορροφημένη από τη λάμψη των κοσμημάτων – Credit: Panoulis

Έτσι λοιπόν μέσω των σχεδίων της θέλει να προκαλέσει μία αντίδραση, έναν ήχο, που ενθαρρύνει τις γυναίκες να εκφράζουν και να φοράνε τον εσωτερικό τους κόσμο.

Η Ελίνα Αφεντάκη, η οποία δραστηριοποιείτε μόνιμα στο Λονδίνο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους καλεσμένους της οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις μοναδικές της δημιουργίες.

Αριστερά πάνω: Dr Τόνια Λαζαράκη, Μαρία Λεμονιά, Αρετή Ντάρμα, Ευφροσύνη Πολυζώη, Dr Μαρία Κοτρώτσιου – Αριστερά κάτω: Μαρία Χριστίνα Λόη, Μαρή Λόη, Αριάδνη Χατζιαθανασιάδου, Ευθύμης Χατζιαθανασιάδης – Δεξιά πάνω: John Κουδούνης και οικογένεια – Δεξιά κάτω: Δημήτρης Μανιός, Σοφία Τσίγκου, Στέφαν Κολλάκης

Ο χώρος του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης είχε μετατραπεί σε μια μαγικό σκηνικό με υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών, εξαιρετικό φωτισμό και dance μουσική.

Αριστερά πάνω: Σταυρούλα Αφεντάκη, Γεράσιμος Αφεντάκης, Μιχάλης Αφεντάκης, Ελίνα Αφεντάκη, Ναπολεάνα Καραΐνδρου – Αριστερά κάτω: Μιχάλης Αφεντάκης, Αδαμάντιος Πολέμης, Στάθης Σβολάκης – Δεξιά πάνω: Τίτη Αγγελοπούλου, Αναστασία Κοτανίδου, Τέρρυ Σταματάρης – Δεξιά κάτω: Ντόζια Κορχανίδη, Ρίκα Πορφυράτου, Μιλένα Λεοντιάδη – Credit: Panoulis

Οι καλές φίλες της Ελίνας Αφεντάκη  φορώντας μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη, παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τα κοσμήματα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ελίνα Αφεντάκη, Άγγελος Μπράτης αριστερή φωτογραφία. Στη δεξιά η δημιουργός με τις φίλες της από αριστερά, Αλεξία Κατσούλα, Έλενα Κουγούφα, Ιφιγένεια Κωνσταντιλιέρη Φουρλή και Αναστασία Γεωργιάδη – Credit: Panoulis

Ήταν μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη όλων όσων παρευρέθηκαν, γιατί υπήρχε ένας μοναδικός συνδυασμός… αυτός της λάμψης και των χαμόγελων!      

Αριστερά: Αρετή Νταρμα, Έτα Παγίδα Σαμαρά – Κέντρο: Τατιάνα Μπλάτνικ, Eλίνα Αφεντάκη – Δεξιά: Ιφιγένεια Κωνσταντιλιέρη Φουρλή, Δάφνη Φουρλή – Credit: Panoulis
Γιώργος Τσαβλίρης και Ελίνα Αφεντάκη – Credit: Panoulis
Αριστερά: Χρήστος Βουτσαράς, Περικλής Τσαγκρίδης Παναγόπουλος και Carlos Fernandez Semide – Δεξιά: Η Ελίνα Αφεντάκη με τον Χρήστο Βουτσαρά
Ο κόσμος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης απολαμβάνει τη βραδιά – Credit: Panoulis
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα