100 χρόνια κληρονομιάς για την Disney και η Swarovski συμμετέχει στους εορτασμούς

Η Swarovski, ενώνει τις δυνάμεις της με το Disney 100 Years of Wonder, τη γιορτή της απίστευτης κληρονομιάς της εταιρείας, που κρατά έναν ολόκληρο χρόνο, για να γιορτάσει την 100ή επέτειο της εταιρείας.

Για να τιμήσει τα εκατό χρόνια μαγικής καλλιτεχνίας και φαντασίας, η Disney προσκάλεσε, ανά τον κόσμο, διάσημους δημιουργικούς οραματιστές και ταλέντα της επόμενης γενιάς από τον κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής και της τέχνης να προσφέρουν έργα εμπνευσμένα από τη Disney με στόχο την υποστήριξη του Make-A-Wish®.

Η παγκόσμια δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, θα προσφέρει ένα αντίγραφο του παπουτσιού από συμπαγές κρύσταλλο που δημιουργήθηκε για την ταινία ζωντανής δράσης, Σταχτοπούτα της Disney του 2015.

Δημιουργημένο από τους τεχνίτες της Swarovski στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στις αυστριακές Άλπεις, το εμβληματικό γοβάκι της Σταχτοπούτας είναι το τέλειο κομμάτι για να τιμήσει τη χαρούμενη και γεμάτη φως κληρονομιά της Disney. Το γοβάκι διαθέτει 221 όψεις και είναι φτιαγμένο από συμπαγές κρύσταλλο Aurora Borealis, το οποίο διαθέτει μοναδικές ανακλαστικές ιδιότητες και εκπέμπει μια μαγική λάμψη. Επιδεικνύοντας την εξαιρετική τεχνογνωσία της Swarovski, το γοβάκι χρειάστηκε μια ομάδα οκτώ τεχνικών και 150 ώρες για να φτιαχτεί.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτόν τον παγκόσμιο εορτασμό της δημιουργικότητας και των ανερχόμενων ταλέντων», σχολίασε η Giovanna Engelbert. «Αυτό που με ενέπνευσε να αναδημιουργήσω το εμβληματικό κρυστάλλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας για το Disney100 είναι το όνομα του φιλανθρωπικού οργανισμού και η ιδέα της «ευχής». Αναμφισβήτητα όμως, λόγος σημαντικός ήταν και ό,τι το γοβάκι είναι το πιο διάσημο παπούτσι στον κόσμο. Είναι μεταμορφωτικό και γεμάτο μαγεία, οπότε ήταν ο τέλειος τρόπος να ενώσω τον κόσμο της Swarovski με τον κόσμο της Disney».

Η Giovanna Engelbert εντάσσεται στους συμμετέχοντες που έχουν προσφέρει έργα τέχνης, αντικείμενα και εμπειρίες για την υποστήριξη του Make-A-Wish®.

Η μακροχρόνια συνεργασία της Swarovski με τη Disney χρονολογείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια και βασίζεται σε κοινές αξίες, όπως η εστίαση στην άριστη ποιότητα και το σχεδιασμό, καθώς και στην ικανότητα να προξενεί χαρά και θαυμασμό.

Ο κρυστάλλινος οίκος «ζωντανεύει» εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney από το 2005, που δημιούργησε έξι κρυστάλλινες φιγούρες μερικών από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney – τον  Mickey Mouse και την Minnie Mouse, τον Pluto, τον Donald Duck και Daisy Duck και τον Goofy.

Έκτοτε, η Swarovski έχει δημιουργήσει κρυστάλλινα ειδώλια πολλών από τους κλασικούς χαρακτήρες της Disney και τους χαρακτήρες του Disney Princess, το καθένα πιο λεπτομερές, πολύχρωμο και μαγικό από το προηγούμενο, και το καθένα να προκαλεί τους τεχνίτες της, στην Αυστρία, να εισάγουν ένα υψηλότερο επίπεδο φινέτσας και savoir-faire στη δημιουργία τους.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Swarovski θα λανσάρει τη συλλογή Disney100 x Swarovski με κοσμήματα και προϊόντα διακόσμησης σπιτιού, εντός του τρέχοντος έτους.

Με πρωταγωνιστές τρεις από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney – τον  Mickey Mouse, τον Donald Duck και τη Minnie Mouse – τα χαρούμενα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και το savoir-faire της Swarovski.

Τιμώντας έναν αιώνα μαγικών ιστοριών, η συλλογή αποτελεί μια λαμπρή απόδειξη των σχεδόν 20 χρόνων δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Swarovski και της Disney.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα