Είναι επίσημο: ο Nicolas Ghesquière ανέλαβε τον οίκο Louis Vuitton

Getty Images/ Ideal Images

Με επίσημη ανακοίνωση του ο οίκος Louis Vuitton γνωστοποιεί πως creative director του οίκου είναι επίσημα ο Nicolas Ghesquière. O σχεδιαστής που κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές αξεσουάρ για τον οίκο Balenciaga και να τον αναστήσειπλέον ανέλαβε τη συλλογή από αξεσουάρ πολυτελείας του παρισιάνικου οίκου μόδας Louis Vuitton και δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: «Ο οίκος Louis Vuitton ήταν πάντα συνώνυμος με την πολυτέλεια, την καινοτομία αλλά και την εξερεύνηση νέων πραγμάτων και ειδών μόδας. Νιώθω απόλυτα τυχερός, και είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν να γίνω μέρος της τόσο μεγάλης ιστορίας του. Ο οίκος Louis Vuitton κι εγώ μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ήθη».

Ο Nicolas Ghesquière διαδέχεται τον Marc Jacobs στο τιμόνι του οίκου Louis Vuitton, τον οποίο άφησε φέτος τον Οκτώβριο έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας . Ο Marc Jacobs κατάφερε μέσα από την πολυετή συνεργασία του να μεταμορφώσει τον οίκο σε παγκόσμιας εμβέλειας και φήμης brand και όπως σχολίασαν οι υπεύθυνοι του Louis Vuitton αυτή την ανανέωση και τη φρεσκάδα πιστεύουν πως θα φέρει και σήμερα, ξανά στο brand, ο Nicolas Ghesquière.

Διαβάστε επίσης: 12 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Nicolas Ghesquière και Δείτε την τελευταία συλλογή του Marc Jacobs για τον οίκο Louis Vuitton.