Η Zara φούστα που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και έχει γίνει σχεδόν sold out

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χειμώνα ήταν το καρό. Το συγκεκριμένο μοτίβο παραμένει στο προσκήνιο και την ερχόμενη σεζόν οπότε αν βρείτε κάποιο κομμάτι στις εκπτώσεις που μπορεί να φορεθεί και την άνοιξη και είναι καρό, αγοράστε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα από αυτά είναι και αυτή η Zara φούστα που έχουμε ξεχωρίσει η οποία κοστίζει ελάχιστα και είναι ένα από τα ρούχα που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Αυτή η Zara φούστα λοιπόν είναι ελαφρώς ασύμμετρη και έχει βολάν και πολύ κολακευτική γραμμή. Ταιριάζει με γκρι, μαύρο αλλά και έντονα χρώματα, τα οποία θα κάνουν πολύ ωραία αντίθεση  ενώ επιπλέον πάει σε όλους τους σωματότυπους γιατί αν και προσθέτει όγκο, το κόψιμό της είναι πολύ σωστό με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει τους γοφούς και να κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ελκυστική. Επιπλέον έχει κουμπιά και μπορείτε να μεγαλώσετε το σκίσιμο που έχει και να την κάνετε πιο σέξι, αν το προτιμάτε.

Αν λοιπόν σας αρέσει να σας ενημερώσουμε ότι πλέον η τιμή της είναι 9.99 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε -δυστυχώς μόνο σε XS- εδώ, ενώ αν είστε τυχερή μπορεί να τη βρείτε και σε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram