Η Yamamay στηρίζει τις γυναίκες με μοναδικές εκπτώσεις

Γυναίκα σημαίνει αξιοπρέπεια, σεβασμός, υπερηφάνεια, ευγένεια ψυχής.

Ενεργητική και ισχυρή προσωπικότητα, είναι πάντα η πηγή της ζωής, της αγάπης, της ελπίδας, του θάρρους, της δέσμευσης.

Αυτό ακριβώς θέλει να τονίσει  η Yamamay  κατά τη διάρκεια του ροζ μήνα,  μέσα από την ενέργεια « Η YAMAMAY ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ».

Ένας ισχυρισμός που δηλώνει τη δέσμευση της Yamamay με την LILT, την  Ιταλική Ένωση για την καταπολέμηση του καρκίνου, αλλά και με την παραγωγή  άνετων προϊόντων που σχεδιάζονται για τις που βίωσαν ή βιώνουν προβλήματα με το μαστό τους.

Στην πραγματικότητα, η Yamamay συνδυάζει απόλυτα την μέγιστη άνεση και την εξαιρετική αισθητική, σχεδιάζοντας άνετα και πανέμορφα σουτιέν. Η πρόληψη δεν σταματά εδώ. Ξεκινώντας από τις 9 Οκτωβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η Yamamay προσφέρει 20% έκπτωση σε επιλεγμένα σουτιέν αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.   Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που θα είναι σε προσφορά, θα βρείτε μέσα στο Yamamay.com , στην ειδική σελίδα, αφιερωμένη στην πρόληψη. Μέσα από μια εικονογραφημένη παρουσίαση, κάθε γυναίκα μπορεί να μάθει και να κατανοήσει τα κρίσιμα βήματα της αυτοεξέτασης του μαστού.

Η Yamamay, υποστηρίζει για άλλη μια φορά, τη LILT  στην προώθηση ενός τόσο σημαντικού σκοπού,  παραμένοντας πάντα δίπλα στους κύριους καταναλωτές της: τις Γυναίκες.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

Διαβάστε ακόμα:

5+1 τέλεια κόκκινα χρώματα για τα χείλη που θα σας πάνε κατευθείαν για ποτό μετά την δουλειά

Breaking news: Το πιο γνωστό reality μόδας έφτασε στο τέλος του

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram