Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη μέρα

Instagram @vickykaya_

Σίγουρα οι γυναίκες ενθουσιαζόμαστε με τις νέες τάσεις, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Τα παπούτσια. Μπορεί κάθε φορά που σκεφτόμαστε το αγαπημένο μας ζευγάρι παπουτσιών το μυαλό μας να πηγαίνει αυτομάτως στις γόβες μας, ωστόσο στην καθημερινότητα οι ανάγκες μας είναι κάπως διαφορετικές.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με υποχρεώσεις και τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε εκτός σπιτιού πολλές, πολλές ώρες. Αυτό καθιστά κάπως απαγορευτικό το να φορέσουμε κάποιο ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αντιθέτως χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι παπουτσιών που είναι κομψό, ταιριάζει με τα πάντα και προπάντων μας κάνει να νιώθουμε άνετα.

Ακριβώς αυτό το ζευγάρι παπουτσιών φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Το top model και παρουσιάστρια διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ και μας εμπνέει συνεχώς με τα looks της. Αυτή τη φορά μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δημιούργησε άκρως φθινοπωρινό look συνδυάζοντας μία χακί ολόσωμη φόρμα με μία μαρινιέρα και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα loafers. Ακριβώς αυτό είναι και το ζευγάρι παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.

Φέτος μάλιστα, αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι loafers σε μπορντό ή καφέ αποχρώσεις ή σε μοτίβα όπως το croco ή το snakeskin. Συνδυάζονται με τα πάντα ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα looks.

Τα αγαπημένα μας loafers για αυτή την εποχή: