Η Taylor Swift συνεργάζεται με την Stella McCartney σε μία νέα capsule συλλογή και εμείς ανυπομονούμε να την ανακαλύψουμε

Instagram @taylorswift

Μία ανακοίνωση στο Instagram ήταν αρκετή για να κάνουμε save the date για τις 22 του Αυγούστου. Ο λόγος για μία φωτογραφία που ανέβασε τόσο η Taylor Swift όσο και η Stella McCarthey στους λογαριασμούς τους, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία τους και συγκεκριμένα πότε αυτή θα κυκλοφορήσει. Οι δύο γυναίκες δημιούργησαν από κοινού μία limited-edition capsule συλλογή, έχοντας έμπνευση το νέο άλμπουμ της pop star με τίτλο “Lover”.

Η Taylor Swift βέβαια με ένα Instagram live της μέσα στον Ιούλιο είχε ανακοινώσει πως πρόκειται να συνεργαστεί με την βρετανικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, ωστόσο δεν είχε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής αυτής.

Η συλλογή Stella x Taylor Swift είναι μία capsule collection, φόρος τιμής στην αγάπη και τη φιλία, ενώ για τη δημιουργία της έχουν χρησιμοποιηθεί βιώσιμα υλικά. Limited-edition T-shirts, μπλούζες φούτερ από οργανικό βαμβάκι, jackets και τσάντες κ είναι μερικά από τα κομμάτια που θα μπορούμε να αποκτήσουμε.