Η στιλίστρια της Gigi και της Bella Hadid λανσάρει μία συλλογή με jean παντελόνια που μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες

Splash News

Είναι η προσωπική στιλίστρια της Priyanka Chopra, της Gigi και της Bella Hadid. Συνεργάζεται με μερικά από τα πιο διάσημα fashion brands, ενώ τώρα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλη της την γνώση και να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με ρούχα. Ο λόγος για την Mimi Cuttrell, η οποία λανσάρει μία συλλογή με denim κομμάτια και 90s αισθητική σε συνεργασία με το brand 3×1.

Η στιλίστρια υποστηρίζει πως το denim είναι η τέλεια βάση για να δημιουργήσουμε άπειρα looks. Έτσι, επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει μία συλλογή με jean παντελόνια και jackets, τα οποία μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες. Έτσι σχεδίασε μία σειρά από denim παντελόνια, τα οποία έχουν μία άνετη loose γραμμή, αλλά ταυτόχρονα στενεύουν στα σωστά σημεία ώστε να αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Η συλλογή περιλαμβάνει top, jackets αλλά και jean παντελόνια, τα οποία πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπά το denim.