Η στιλίστρια της Gigi και της Bella Hadid αποκαλύπτει ποια είναι τα must have κομμάτια που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας

Splash News

Η Gigi και η Bella Hadid διαθέτουν από τα πιο ξεχωριστά στιλ, ενώ πολλές φορές μας έχουν εμπνεύσει με τα σύνολα τους, είτε αυτά είναι street style είτε red carpet εμφανίσεις. Πίσω από αυτά τα σύνολα κρύβεται η στιλίστρια Mimi Cuttrell.

Η Mimi Cuttrell είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες στιλίστριες της Νέας Υόρκης, ενώ εκτός από τις αδερφές Hadid έχει συνεργαστεί με celebrities όπως οι Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra Jonas, Camila Coelho. Γνωρίζει λοιπόν πως να αναδεικνύει το προσωπικό στιλ και τη σιλουέτα κάθε γυναίκας, δημιουργώντας looks που εμπνέουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας για ένα κομψό σύνολο σύμφωνα με τη Mimi Cuttrell; Σύμφωνα με τη στιλίστρια, υπάρχουν μερικά κομμάτια που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Ένα λευκό πουκάμισο και ένα t-shirt, το τέλειο jean παντελόνι για το σωματότυπο μας και ένα statement blazer είναι μερικά από τα κομμάτια που χρειάζεται να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ξεχωρίσαμε.

1- Το ιδανικό jean παντελόνι για τη σιλουέτα σου

ZW PREMIUM CAIA DREAMY BLUE TAPERED JEANSDETAILS
39.95 EUR ZARA

2- Ένα blazer σε ιδιαίτερη απόχρωση

DOUBLE-BREASTED BUTTONED BLAZERDETAILS
49.95 EUR ZARA

3- Το τέλειο λευκό t-shirt

Ribbed cotton T-shirt
6,99 € H&M

4- Tailored παντελόνι

LIMITED EDITION STRAIGHT FIR LINEN TROUSERS
89.95 € Massimo Dutti

-5 Λευκό πουκάμισο

BASIC POPLIN SHIRTDETAILS
19.95 EUR ZARA