Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό στην απόχρωση που αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα μας

Instagram @sissychristidou

Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα και τη χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, εκτός από τις βόλτες μας στα καλντερίμια ενός κυκλαδίτικου νησιού και τα looks για το νησί, υπάρχει κάτι ακόμα, το οποίο ονειρευόμαστε όλο τον χειμώνα στο γραφείο. Το μαύρισμα. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας μοιάζουμε πιο όμορφοι, πιο φρέσκοι και πιο χαλαροί από το πρώτο κιόλας μαύρισμα. Το καλοκαίρι αφήνει τα σημάδια του επάνω μας και η διάθεση μας φτιάχνει αμέσως.

Καθώς όμως είμαστε και γυναίκες που προσέχουμε τα looks μας ακόμα και στην παραλία και καθώς θέλουμε να κάνουμε το μαύρισμα μας να κρατήσει περισσότερο, μπορούμε να ακολουθήσουμε κάποια εύκολα styling tips. Ένα από αυτά είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας fashion items που θα κάνουν το μαύρισμα μας να φαίνεται ακόμα πιο έντονο.

Ποιες είναι όμως αυτές η αποχρώσεις; Η παρουσιάστρια ποζάρει στο φακό με άκρως καλοκαιρινή διάθεση φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό σε καφέ χρώμα.

Εάν ψάχνετε λοιπόν ένα επιπλέον μαγιό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, οι γήινες αποχρώσεις είναι μία πολύ καλή επιλογή, καθώς αδεικνύουν την απόχρωση της επιδερμίδας μας και το μαύρισμα μας.

View this post on Instagram

Paradise isn’t a place… it’s a feeling… #Love #Peace and #TheRightTribe ✌?

A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on