Η Ραμόνα του My Style Rocks φόρεσε τέλεια το απόλυτο trend της σεζόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για το κόκκινο. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε και για τη Ραμόνα. Το κόκκινο -και οι αποχρώσεις του- από τη μία είναι ένα από τα επικρετέστερα χρώματα της σεζόν και η Ραμόνα από την άλλη, είναι η πιο πολυσυζητημένη παίχτρια του My Style Rocks, στον ΣΚΑΪ. Αυτό το κορίτσι λοιπόν που έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά του κατάφερε να φορέσει το κόκκινο καλύτερα από ότι το έχουν φορέσει πολλοί μέχρι τώρα.

Η Ραμόνα λοιπόν επέλεξε να «πάει στον δικηγόρο της» με αυτό το κατακόκκινο σύνολο που αποτελούνταν από μπλούζα, παλτό και καπέλο στο ίδιο ακριβώς χρώμα και πιο σκούρο παντελόνι, δημιουργώντας ένα υπέροχο σύνολο, που εκ πρώτης όψεως δεν είχε κανένα ψεγάδι. Συμφωνούμε απόλυτα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που είπε ότι θα προτιμούσε άλλη τσάντα, όμως δεν σας κρύβουμε ότι και με αυτή η Ραμόνα από εμάς θα έπαιρνε μάλλον το πολυπόθητο 5.

Αν λοιπόν θέλετε να φορέσετε και εσείς το έντονο αυτό και πολύ δυναμικό χρώμα, μπορείτε κάλλιστα να αντιγράψετε το look της Ραμόνας, όπως επίσης μπορείτε να παίξετε και με διάφορους τόνους του κόκκινου δημιουργώντας ένα ton sur ton σύνολο που, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι πάντα μία πολύ κομψή επιλογή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram