Οι πανάκριβες γόβες της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι οι αγαπημένες μας

NDP Photo Agency

Δε θα ήταν υπερβολή αν σας λέγαμε ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι το νέο μας style crush. Ναι φυσικά και έχει ακόμα δρόμο να διανύσει για να πάρει 10 με τόνο στις στιλιστικές τις επιλογές, όμως δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι η πρόοδός της είναι τεράστια και η εμφάνισή της δεν έχει καμία σχέση με το ατημέλητο στιλ που είχε τον πρώτο καιρό που αρχίσαμε να παρατηρούμε τις ενδυματολογικές της επιλογές. Άλλωστε, ας είμαστε αντικειμενική, τη βοηθάει και η φύση, έχει πολύ καλλλίγραμμα πόδια και όμορφα χαρακτηριστικά που με τα σωστά ρούχα, αναδεικνύονται τέλεια και δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

karen pence mpeti mpaziana

karen pence mpeti mpaziana

Στις ΗΠΑ λοιπόν και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε τη συνάντησή του με τον Donald Trump, τη Μπέτυ Μπαζιάνα υποδέχτηκε η σύζυγος του αντιπροέδρου μιας και η Melania Trump απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον. H Karen Pence λοιπόν υποδέχτηκε τη δική μας Πρώτη Κυρία στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί ενώ συζητούσαν. Φυσικά την προσοχή μας τράβηξε για ακόμα μία φορά το ντύσιμο της Μπέτυς Μπαζιάνα που συνέχισε το σερί αυτών των πολύ στιλάτων και κομψών εμφανίσεων.

karen pence mpeti mpaziana

Την είδαμε λοιπόν με ένα πολύ chic φόρεμα σε ίσια γραμμή και σε κρεμ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ασορτί σακάκι. Στη μέση φόρεσε μια πολύ λεπτή, μαύρη ζώνη, που έκανε πολύ ωραία αντίθεση και τόνιζε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της. Το look ολοκλήρωσε με γόβες από δέρμα και PCV του Στάθη Σαμαντά. Οι συγκεκριμένες γόβες είναι από τα αγαπημένα μας σχέδια και μας θυμίζουν τις αντίστοιχες του Gianvitto Rossi που μπορείτε να βρείτε εδώ. Χαιρόμαστε πάντως που η Μπέτυ Μπαζιάνα στηρίζει την ελληνική μόδα με τις επιλογές της.