Η ομάδα του InStyle «έγινε» sweaters και t-shirts και μπορείτε να «γίνετε» και εσείς

Πώς θα νιώθατε αν ξέρατε ότι υπάρχει ένα brand που σας δίνει τον καμβά να για να φτιάξετε τα δικά ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας ένα print από όποια φωτογραφία σας αρέσει, τοπίου, προσώπου ή αντικειμένου; Φανταζόμαστε θα ουρλιάζατε από τη χαρά σας. Όπως και εμείς. Το internet λοιπόν είναι ένα μαγικό μέρος και μετά από εντατικό ψάξιμο βρήκαμε ένα brand που εξειδικεύεται στο digital print και μας δίνει την ευκαιρία να διαλέξουμε το ρούχο ή το αξεσουάρ που θέλουμε και απλά κάνοντας upload μια φωτογραφία να φτιάξουμε το δικό μας ξεχωριστό print. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο liveheroes.com και να πατήσουμε create. Μετά διαλέγουμε το είδος του ρούχου ή του αξεσουάρ που θέλουμε και απλά κάνουμε upload την εικόνα για να δούμε πώς θα τυπωθεί.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές εικόνες μέχρι να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό στο κόψιμο του ρούχου. Το brand σας δίνει την ευκαιρία στο site να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό μάλιστα και αν κάποιος άλλος αγοράσει τη δημιουργία σας, σας δίνει ένα ποσοστό. Εμείς φτιάξετε δοκιμαστικά μερικά σχέδια με τους συνεργάτες μας στο InStyle που μπορείτε να δείτε παρακάτω και παραγγείλαμε και ένα για να ζήσουμε όλοι τη διαδικασία. Αν και θέλει δύο εργάσιμες εβδομάδες για να δημιουργηθεί το κομμάτι σας και να αποσταλεί και ακόμα και δεν έχουμε πώς βγαίνει τυπωμένη η δημιουργία μας, από τις φωτογραφίες των φανατικών του brand στα social media νομίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα αξίζει την αναμονή.

Χριστίνα Ζάρδα, Beauty Editor InStyle

download-1

Γιάννης Τσιούλης, Διευθυντής InStyle.gr

download-2

Μαρία Λαϊνά, Αρχισυντάκτρια InStyle.gr

download-3

Μίνα Μπιράκου, Διευθύντρια InStyle

14975955_10154504197347626_541662900_o

Πέννυ Καρακάση, Fashion Editor InStyle/InStyle.gr

download

Ανθή Μιμηγιάννη,  Features Editor InStyle.gr

download-5

Πόπη Τερσιπάζογλου, Διευθύντρια Σύνταξης InStyle

download-6

Ένη Λαμπρούλη, Beauty Director InStyle

download-7

Χρύσα Δαρσακλή, Beauty Editor InStyle.gr

download-8

Αν θέλετε να φτιάξετε και το δικό ρούχο ή αντικείμενο με την αγαπημένη σας φωτογραφία δεν πάρα να επισκεφτείτε το site liveheroes.com/en.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα προϊόντα περιποίησης που εμπιστεύεται η Charlize Theron!

Amazing! Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε τέλειο μανικιούρ, χωρίς να βάφουμε τα δάχτυλα μας

Ξέρουμε ποια καλλυντικά έχει η Khloe Kardashian στην τσάντα γυμναστηρίου της!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram