Η οδύσσεια μια κοπέλας με μεγάλο στήθος

Ναι, μπορεί οι άντρες να το θαυμάζουν. Το μεγάλο στήθος όμως -όπως θα ομολογήσουν όλες οι γυναίκες που φορούν από size D και πάνω- είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά για τις λεγόμενες fashionistas ή σε απλά ελληνικά αυτές που έχουν κάποιο ενδιαφέρον στη μόδα.

Η περιπέτεια αρχίζει εκ των έσω. Δεν υπάρχει brand -τουλάχιστον στην Ελλάδα, γιατί στην Αγγλία έχουν φροντίσει για τις πιο προικισμένες- που να διαθέτει μεγάλα νούμερα σε χαριτωμένα ή σέξι σχέδια, που να μην μοιάζουν με τέντες. Είναι όλα μπεζ, ή κάποια μαύρα με παλαιολιθικά prints που δεν τα λες και κατάλληλα αν θες να εμφανιστείς σε έναν ξένο άνθρωπο -είτε πρόκειται για κάποια φίλη είτε για κάποιον ερωτικό σύντροφο.

LAS VEGAS, kim kardashian, low cut, volan, aspro, midi, forema, tao

Και ας μη συζητήσουμε αν θες να βρεις κάποιο φόρεμα. Εκείνο που θα σου είναι καλό στο υπόλοιπο σώμα θα είναι συνήθως στενό στο στήθος. Οπότε ή θα έπρεπε να απευθυνθείς σε κάποια μοδίστρα για το λεγόμενο άνοιγμα ή να πάρεις το μεγαλύτερο size που θα σου πλέει στη μέση ή στα πόδια. Άσε που ακόμα και να φορέσουμε ακόμα κι ένα υποτυπώδες ντεκολτέ φαίνεται σαν να« τα πετάξαμε έξω». Helllo??? Έχει δική του προσωπικότητα. Δεν φταίμε εμείς.

Και κάπου εδώ ερχόμαστε και στο επίκαιρο θέμα των μαγιό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ωραία μαγιό για γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος. Ή υπάρχουν ελάχιστα και ας το παραδεχτούμε όλες δεν είναι και τόσο οικονομικά. Εμείς οι λεγόμενες τυχερές, δεν μπορούμε να πάμε στις μεγάλες αλυσίδες και να αγοράσουμε ένα, δύο ή τρία μαγιό χωρίς να το σκεφτούμε. Πρέπει να έχει τη κατάλληλη στήριξη -βλέπε μπανέλα ή halterneck- για να μην το μαζεύουμε κάθε τρεις και λίγο από τη ξαπλώστρα την ώρα που λιαζόμαστε, και να είναι και στο κατάλληλο κόψιμο ώστε να μην μοιάζουμε με τα κουνελάκια του Playboy που ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα. Όσο για το τριγωνάκι ούτε συζήτηση. Η Pamela Anderson θα μοιάζει με καλόγρια μπροστά μας. Έτσι καταφεύγουμε σε διαδικτυακά shops -βλέπε Asos (Fuller Bust DD+), Bravissimo, Seafolly,Marks&Spencer, Freya και Net-A-Porter (για λίγο πιο τσιμπημένα) και μπαίνουμε στη διαδικασία να τα περιμένουμε, να τα δοκιμάσουμε, να απογοητευτούμε (αφού τα περισσότερα είναι με ενίσχυση -που ας μου απαντήσει κάποιος; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΉΔΗ ΜΕΓΑΛΟ; ) και να τα γυρίσουμε πίσω. Δηλαδή διαδικασία τουλάχιστον ενός μήνα.

Μετά από αυτόν τον γολγοθά, επιστρέφουμε στην ασφάλεια των παλιών και αγαπημένων που τα συνδυάζουμε με διαφορετικά σλιπ (που πάλι καλά πια πωλούνται και χώρια) για να δώσουμε διαφορετική εντύπωση.

Συμπέρασμα: Καλύτερα μικρό και διακριτικό παρά μεγάλο κι ανεξέλεγκτο.

Διαβάστε ακόμα:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα