Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στο νέο video της Reebok και μας εμπνέει να ξεκινήσουμε τώρα τη γυμναστική

Ο αθλητισμός είναι όπως ακριβώς η ζωή, ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις, μια συχνά δύσκολη διαδρομή, ένα απαιτητικό πρόγραμμα άσκησης. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέτει συνέχεια νέους στόχους, ζει με πάθος την κάθε ημέρα και μεταμορφώνεται μέσα από τη σκληρή άσκηση. Μαθαίνει τι σημαίνει να είσαι επίμονος και δυνατός, αλλάζει τον εαυτό της και, μετά από κάθε δοκιμασία, γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

ntoretta reebok, homepage image

Σε συνέχεια της παγκόσμιας καμπάνιας “Be More Human”, η Reebok Greece έρχεται με ένα νέο video, όπου η Ντορέττα -που πρωταγωνιστεί σ’ αυτό- αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνάμεις της, γίνεται μέρος της αποστολής που έχει ξεκινήσει η Reebok για την κινητοποίηση των ανθρώπων να ασχοληθούν με το fitness. Τρέχει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, δυναμώνει το σώμα και το πνεύμα της με ασκήσεις yoga στην παραλία, δοκιμάζει τις αντοχές της στο kick boxing και το CrossFit. Ακολουθεί τη φιλοσοφία της Reebok και μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες, ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό, προσπαθώντας για μια βελτιωμένη εκδοχή του. «Πάντα βάζω ένα στόχο», αναφέρει η ίδια, «μπορεί να διανύσω πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον πετύχω» συμπληρώνει.

ntoretta, reebok, homepage image

Με την καμπάνια “Be More Human”, η Reebok τιμά κάθε άνθρωπο που είδε τον εαυτό του να μεταμορφώνεται μέσα από την σκληρή άθληση, επιδιώκοντας όχι μόνο να βελτιώσει το σώμα του, αλλά και να εξελιχθεί κοινωνικά και πνευματικά. Μέσα από την άσκηση, μαθαίνουμε να μην σταματάμε στις προκλήσεις, γινόμαστε καλύτεροι γονείς, φίλοι, σύντροφοι, βλέπουμε τη ζωή μας να αλλάζει. «Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις, αλλά να τα παρατάς», ισχυρίζεται η Ντορέττα, συμπυκνώνοντας σε λίγες λέξεις ολόκληρη τη φιλοσοφία πίσω από το “Be More Human”, της Reebok. Η σκληρή άσκηση μας βοηθά να μαθαίνουμε πως να ξεπερνάμε τα όρια της ζώνης ασφαλείας μας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητές μας.

reebok, ntoretta, homepage image

Αυτή τη φορά λοιπόν η Reebok θέλει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το fitness και να τους κινητοποιήσει, ώστε να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

reebok, ntoretta papadimitriou, homepage image

Για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η σκληρή άσκηση δε σταματά ποτέ. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να είσαι επίμονος και δυνατός. Να είσαι περισσότερο άνθρωπος.

Δείτε το νέο video της καμπάνιας:

Διαβάστε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε φωτογραφίες από το baby shower party που της ετοίμασαν οι φίλες της!

Ο Tommy Hilfiger φέρνει το καλοκαίρι πιο νωρίς με τη νέα του καμπάνια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram