Η νέα συλλογή της Lynne με ambassador την Κατερίνα Στικούδη είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται μία γυναίκα αυτό το καλοκαίρι

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Lynne! Στον κόσμο όπου πρωταγωνιστεί η γυναίκα! Μια γυναίκα που δεν συμβιβάζεται, που δεν φοβάται, μια wonder woman της σύγχρονης εποχής. Μια γυναίκα που πάει κόντρα στα πρέπει, και ακολουθεί την καρδιά της. Μια γυναίκα που ζει με πάθος κι αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι δυνατά, εάν το επιθυμείς. Η γυναίκα που “τολμά” να ζει και να ονειρεύεται, και που αγαπά με την ψυχή της. Η γυναίκα που ξεχωρίζει στη δουλειά, στο σπίτι, σε όλα!

Για αυτό το καλοκαίρι, η Lynne, λανσάρει τη συλλογή της με ένα τρόπο λίγο διαφορετικό! Ξεχωρίζει τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά των γυναικών και τα αναδεικνύει μέσα από ένα αξιόλογο team συνεργατών. Ως ambassador της καμπάνιας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την Κατερίνα Στικούδη, το πρόσωπο που έχει αποδείξει όσο κανένα άλλο, ότι δεν υπάρχουν κανόνες, και φυσικά, δεν υπάρχουν όρια, στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα! Συμφωνούμε απόλυτα!

Σε μια εποχή που πολλά αλλάζουν και πολλά ανατρέπονται, ένα πράγμα μένει αναλλοίωτο! Η αγάπη μας για τη γυναίκα, και ο στόχος μας να την συνοδεύουμε σε όλες τις στιγμές της ζωής της, χαρίζοντάς της λάμψη κι αυτοπεποίθηση!

Ανακαλύψτε την καμπάνια!