Η νέα στιλίστρια της Kate Middleton μας δίνει συμβουλές για τα looks του γραφείου

Instagram @ginniech00

Για μία γυναίκα το να προσπαθεί να βρει καθημερινά το ιδανικό σύνολο για το γραφείο είναι μία από τι μεγαλύτερες προκλήσεις. Μπορεί βέβαια κάτι τέτοιο να μη συγκινεί κάποιους ανθρώπους, αλλά η αλήθεια είναι πως για εμάς τις γυναίκες είναι μία σημαντική υπόθεση. Παρόλαυτα, η ιστορία έχει δείξει πως το να ντυνόμαστε σωστά και με έναν συγκεκριμένο τρόπο στην εργασία μας σχετίζεται άμεσα και την ανέλιξη μας.

Ποια είναι τα κατάλληλα κομμάτια λοιπόν για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σύνολα στο γραφείο; Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας δώσει την απάντηση από μία πρώην Fashion editor της Vogue και νυν στιλίστρια της δούκισσας του Cambridge Kate Middleton, η Ginnie Chadywck-Healey.

Η Ginnie έχει βοηθήσει πάρα πολλές γυναίκες με το να αναπτύξουν το προσωπικό τους στιλ, αλλά και για να μάθουν να δημιουργούν τα κατάλληλα σύνολα για το γραφείο. Ποιες είναι οι συμβουλές που μας προσφέρει λοιπόν για να εξελίξουμε και εμείς τα office looks μας;

Σύμφωνα με την Ginnie Chadywck-Healey, το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο εργασιακό τους περιβάλλον είναι πως κρίνονται από την εμφάνιση τους περισσότερο από ότι για την δουλειά τους. Οι άντρας σύμφωνα με τη στιλίστρια είναι πιο τυχεροί σε αυτό το θέμα, καθώς έχουν βρει τη δική τους «στολή» για το γραφείο και δεν είναι άλλη από το κλασικό κοστούμι. Οι γυναίκες όμως δεν θέλουμε να φοράμε καθημερινά το ίδιο στιλ ρούχων και σύμφωνα με την Ginnie δεν χρειάζεται κιόλας. Αρκεί και μόνο να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές.

Instagram @ginniech00

Σωστή επιλογή υφασμάτων

Τα υφάσματα είναι το Α και το Ω για να φαίνεται ένα σύνολο μας κομψό και εμείς να νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Όταν πρόκειται λοιπόν για τα ρούχα της εργασίας σας μην κάνετε εκπτώσεις. Επενδύστε σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα και πανωφόρια τα οποία είναι σε καλής ποιότητας υφάσματα και η διαφορά στην εμφάνιση σας θα είναι αμέσως εμφανής.

Προσέξτε τα παπούτσια σας

Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέξετε μόνο την ποιότητα των παπουτσιών σας, αλλά να νιώθετε άνετα με αυτά και να είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα. Επίσης, εάν δεν είναι casual Friday καλό είναι να ξεχάσετε τα flat παπούτσια στο γραφείο σύμφωνα με τη στιλίστρια. Όπως επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε και τα πολύ ψηλά τακούνια. Προτιμήστε τα kitten ή τα block τακούνια που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και δεν θα σας κουράσουν ιδιαίτερα.

Αποχρώσεις

Όπως έχουμε ξαναπεί για να είμαστε κομψές και καλοντυμένες δεν χρειάζεται να φοράμε τα πιο έντονα χρώματα και μοτίβα ή να δημιουργούμε τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τα looks του γραφείου. Δημιουργήστε μία capsule γκαρνταρόμπα για το γραφείο, η οποία να αποτελείτε από ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπλε, το μαύρο, το λευκό και το μπεζ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram