Η νέα συλλογή του Marc Jacobs είναι εμπνευσμένη από τους ήρωες του Disney

Σας έχουμε πει πόσο μας αρέσουν οι ιδιαίτερες capsule συλλογές που κάνουν κατά διαστήματα οι πιο γνωστοί σχεδιαστές; Ο λόγος που τις ξεχωρίζουμε είναι γιατί συνήθως έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Όταν λοιπόν μάθαμε πως ο Marc Jacobs και το brand που υπογράφει Marc by Marc Jacobs θα κυκλοφορήσει μία συλλογή η οποία είναι εμπνευσμένη από τους ήρωες του Disney, απλά ενθουσιαστήκαμε.

marc by marc, alice in wonderland, homepage image

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά το παραμύθι που έχει την τιμητική του είναι το πιο εκκεντρικό όλων, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό για ένα παραμύθι, που δεν είναι άλλο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Με motto «I’m not like the other girls» (δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια) που μάλιστα αναγράφεται σε πολλά από τα αξεσουάρ, η συλλογή σχεδιάστηκε σαν ωδή στη διαφορετικότητα. Έντονα χρώματα, μοτίβα, και διακοσμητικά στοιχεία, την κάνουν πραγματικά ξεχωριστή και musth have για την ερχόμενη άνοιξη και όχι μόνο.

Στην εν λόγω συλλογή θα βρείτε ρούχα, τσάντες, πορτοφόλια, θήκες για το iPhone σας, ενώ είναι όλα διαθέσιμα ήδη στο www.stylebop.com. Βιαστείτε γιατί ήδη κάποια κομμάτια έχουν εξαντληθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Shop it! Τα graphic prints δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας

Αυτή η μάσκα ΟΝΤΩΣ εξαφανίζει μαυράκια και σπυράκια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram