Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci SS20 μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Λάνθιμου

Statement αξεσουάρ, άλογα και ιταλικό ταπεραμέντο είναι τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα συλλογή και καμπάνια του οίκου Gucci για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020. Ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το δικό μας προσωπικό στιλ με μία συλλογή που πρόκειται να θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Σκηνοθέτης της νέας καμπάνια Gucci είναι ο ελληνικής καταγωγής Γιώργος Λάνθιμος, η αισθητική του οποίου φαίνεται πως έχουν ταιριάξει άψογα με εκείνη του Alessandro Michele και του ιταλικού οίκου. Θα περίμενε κανείς πως πρωταγωνιστές της καμπάνιας, εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα ήταν τα μοντέλα, όπως και συνέβη, είχαν όμως και κάποιους άξιους συμπρωταγωνιστές. Και ήταν τα άλογα.

Τα άλογα φωτογραφίζονται και έχουν κεντρικό ρόλο στη νέα καμπάνια της Gucci, η οποία αφορά τον σουρεαλισμό της καθημερινής, σύγχρονης ζωής. Συμβολίζουν την ελευθερία, τη δύναμη που κρύβεται στη μόδα και το προσωπικό στιλ ως τρόπο έκφρασης αλλά και την αξία των αξεσουάρ.

 

Δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας Gucci: