Η νέα καμπάνια του Louis Vuitton μας ταξιδεύει στην Μήλο

instagram/@louisvuitton

Η νέα καμπάνια για τα luxury ταξιδιωτικά είδη του οίκου Louis Vuitton πραγματοποιήθηκε στις Κυκλάδες, και πιο συγκεκριμένα στην μαγευτική Μήλο.

NIGO: Είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του KENZO


Ο κορυφαίος γαλλικός οίκος αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι, ξεκινώντας από την Μήλο και την Πέτρα και καταλήγοντας στο Wadi Rum της Ιορδανίας, αλλά και το Mont Saint-Michel της Γαλλίας, δίνοντας μας μαγευτικές εικόνες και αποκαλύπτοντας την συγκλονιστική ομορφιά των τοπίων.


Στις φωτογραφίες της διεθνούς φήμης φωτογράφου Viviane Sassen, πρωταγωνιστής είναι το επιβλητικό σκηνικό της παραλίας του Σαρακήνικου, με το μοναδικό αυτό σεληνιακό τοπίο. Τα πολυτελή ταξιδιωτικά είδη κρατούν έναν διακριτικό ρόλο, σχηματίζοντας το πεδίο παιχνιδιού των μικρών μοντέλων που συμμετείχαν στην καμπάνια.


Παιχνίδια στον ήλιο και τη θάλασσα, ανεμελιά και αθωότητα, ξετυλίγονται μπροστά από τον φακό, γεννώντας αισθήματα χαράς, γαλήνης και ελπίδας για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Οι λαξεμένοι από την αλμύρα βράχοι και το εκτυφλωτικό φως της Μήλου μαγνητίζουν το βλέμμα και μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε ανεξερεύνητα μέρη.

Δείτε το video παρακάτω: