Η νέα εμμονή των fashionistas στα γυαλιά ηλίου δεν έχει σχέση με αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ βασικό αξεσουάρ για μια προσεγμένη εμφάνιση. Ιδιαίτερα για εμάς που βρισκόμαστε στην Ελλάδα και που ο καιρός ως επί το πλείστον είναι ηλιόλουστος, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο για ομορφιά αλλά και για να προστατεύουμε τα μάτια μας. Άρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθούμε τις τάσεις και σ’ αυτό το αξεσουάρ, λίγο περισσότερο από ότι τα κορίτσια που ζουν σε μέρη λιγότερο ηλιόλουστα από την Ελλάδα. Εμείς άλλωστε τα χρειαζόμαστε και πριν αλλά και μετά το καλοκαίρι και όχι μόνο στην παραλία, για να τα συνδυάσουμε με τα μαγιό μας.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι για πολύ καιρό τα μεγάλα γυαλιά ηλίου ήταν έντονα στη μόδα. Μπορούμε να πούμε ότι ακόμα φοριούνται, όμως εδώ και μερικούς μήνες, την εμφάνισή τους έχουν κάνει τα μικρά γυαλιά, που σε μερικές περιπτώσεις είναι τόσο μικρά που ίσα που καλύπτουν τα μάτια. Αυτά λοιπόν φορούν πλέον όλες οι fashionistas και φαίνεται πως θα γίνουν η νέα εμμονή όλων, γιατί είναι stylish και γιατί είναι κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Getty Images
Getty Images

Όλα τα super models εχουν φωτογραφηθεί έστω και μία φορά φορώντας ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, ενώ φυσικά, fashion bloggers και street style stars έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην προσωπική τους συλλογή. Δεν ξέρουμε αν είναι ό,τι πρέπει για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, όμως μας αρέσουν πολύ και προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή τη νέα τάση και εσείς, αφού φυσικά βρείτε ένα σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram