Η μεγάλη επιστροφή της Phoebe Philo είναι γεγονός!

The New York Times

Μετά από πολλούς μήνες μέσα σε φήμες και ψιθύρους, ανακοινώθηκε και επίσημα η είδηση της επιστροφής της Phoebe Philo στον χώρο της μόδας, δημιουργώντας το δικό της brand.

Τα νέα μετέφερε το Buisiness of Fashion, όπου στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ότι η πρώην creative director του οίκου Celine θα επιστρέψει δυναμικά στο χώρο με ένα δικό της δημιούργημα και μια διόλου ευκαταφρόνητη βοήθεια, αφού το μεγαλύτερο luxury group του κόσμου, η LVMH, θα κάνει μια σχετική επένδυση στο επερχόμενο label, που πιθανολογείται πως θα έχει έδρα το Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Business of Fashion (@bof)


Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε, πως η συμμετοχή της LVMH θα είναι μειοψηφική και κατά κύριο λόγο υποστηρικτική, γεγονός που θα δώσει στην σχεδιάστρια την απόλυτη ελευθερία να πραγματοποιήσει το όραμά της, χωρίς καμία απολύτως παρεμβολή.

“Το να είμαι και πάλι στο studio και να δημιουργώ, είναι συναρπαστικό και απίστευτα ικανοποιητικό”, δήλωσε στο BoF. “Ανυπομονώ να έρθω και πάλι σε επαφή με το κοινό μου και τον κόσμο παντού. Το να είμαι ανεξάρτητη, να ελέγχω και να πειραματίζομαι με τους δικούς μου όρους είναι μέγιστης σημασίας για μένα”, συμπλήρωσε.

Elle Australia

Ann Ray: Η φωτογράφος που συνεργαζόταν με τον Alexander McQueen για 13 χρόνια


Μετά, λοιπόν, από 3,5 χρόνια απουσίας, ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε στον minimal chic κόσμο της Phobe Philo, μιας σχεδιάστριας που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε τους οίκους Celine και Chloe, και που αγαπήθηκε από τις γυναίκες, όσο λίγες. Τα σχέδια της απευθύνονταν πάντοτε σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου, ενώ τα iconic κομμάτια που λάνσαρε, όπως το παπούτσι γάντι, έχουν περάσει στην ιστορία της μόδας.

Elle Australia

Η ίδια υπήρξε πάντοτε διακριτική, χωρίς να έχει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, παραχωρώντας ελάχιστες συνεντεύξεις. Έτσι, είμαστε όλοι εν αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες, που θα ανακοινωθούν τον επερχόμενο Ιανουάριο.