Η Mary Katrantzou είναι η νέα και πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ της Bulgari
Η Mary Katrantzou σε ασπρόμαυρο πορτραίτο
Credit: Mary Katrantzou/Instagram

Η διάσημη Έλληνο-Βρετανίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ανακοινώθηκε ως η πρώτη δημιουργική διευθύντρια δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στην διάσημη ιταλική εταιρεία κοσμημάτων, Bulgari. Η επίσημη ανακοίνωση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα της Κατράντζου και στη σχέση της με τον χώρο της μόδας και των κοσμημάτων.

Μια πορεία γεμάτη μόδα και prints

Η Μαίρη Κατράντζου έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημιουργικές και καινοτόμες σχεδιάστριες της γενιάς της. Η εκπληκτική της πορεία ξεκίνησε αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το Central Saint Martins του Λονδίνου. Εξειδικεύτηκε αρχικά στην ψηφιακή εκτύπωση. Με την αισθητική και με τις υπερρεαλιστικές εικόνες που δημιούργησε στις συλλογές της απέκτησε φήμη που πολλοί θα ζήλευαν.

Η σύνδεσή της με τη Bulgari

Η σχέση της Μαίρης Κατράντζου με την Bulgari ξεκίνησε χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, θυμόμαστε ότι το luxury brand κοσμημάτων «έντυσε» με τις πολύτιμες δημιουργίες του τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στον ναό του Ποσειδώνα στην Αθήνα. Από τότε, η σχέση της Κατράντζου με τον ιταλικό οίκο ενισχύθηκε. Αργότερα σχεδίασε μια συλλογή δερμάτινων τσαντών και κοσμημάτων, με το διάσημο μοτίβο Serpenti.

Η νέα θέση στη Bulgari

Η Μαίρη Κατράντζου αναλαμβάνει πλέον τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στη Bulgari, η οποία αποτελεί μια νεοσύστατη θέση στον οίκο. Η θέση αυτή περιλαμβάνει τη σχεδίαση από δερμάτινες τσάντες μέχρι μεταξωτά αξεσουάρ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της ως σχεδιάστρια.

Ωστόσο, η παρουσία της Μαίρης Κατράντζου στη Bulgari αντιπροσωπεύει όχι μόνο τη συνέχιση της καινοτομίας και της αισθητικής που τη χαρακτηρίζουν, αλλά και τη σημαντική σύνδεσή της με την ελληνική κληρονομιά και την παγκόσμια μόδα.

Από εμάς, θερμά συγχαρητήρια!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα