Η Μαρία Ένεζλη ντύνεται νύφη και εξομολογείται πώς φαντάζεται τον δικό της γάμο

Υπάρχει πάντα ένα νυφικό για κάθε τύπο γυναίκας, από την πιο απλή μέχρι την πιο ρομαντική. Η Μαρία Ένεζλη, που εμφανίζεται στην εκπομπή ΦΜ Live, μας βάζει σε σκέψεις για το δικό μας γάμο. 

Είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, η Μαρία Ένεζλη καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το όμορφο πρόσωπό της αλλά και με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της. Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με τα πιο εντυπωσιακά νυφικά, αποδεικνύοντας ότι της ταιριάζουν περισσότερο απ’ όσο πιστεύει. Επανήλθε στην τηλεόραση έπειτα από τριάμισι χρόνια. «Αποφάσισα να την αφήσω για λίγο –ύστερα από δέκα χρόνια συνεχούς δουλειάς–, γιατί αισθανόμουν ότι καταπιεζόμουν πολύ με αυτό που έκανα. Ήθελα πάντα να δουλέψω και σε εφημερίδα, οπότε αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια. Τελικά, παράλληλα με τη ραδιοφωνική εκπομπή, εργάστηκα στα Παραπολιτικά, όπου, εκτός του lifestyle, έκανα και ελεύθερο ρεπορτάζ». Υποστηρίζει ότι ακόμα και τότε που ήταν κοριτσάκι δεν ονειρεύτηκε ποτέ το γάμο της. «Χαίρομαι πάρα πολύ να πηγαίνω σε γάμους αγαπημένων μου ανθρώπων, αλλά ο δικός μου θέλω να είναι απλός. Νομίζω ότι αν ποτέ τύχει κάτι τέτοιο, θα κάνω ένα ντους, θα φτιάξω λίγο τα μαλλιά μου (πριν θα είμαι στη θάλασσα με την παρέα μας), θα φορέσω ένα φορεματάκι, θα βάλω λίγη μάσκαρα, λίγο ρουζ και θα πάμε σε ένα ξωκλήσι. Και έπειτα ένα ωραίο beach party».
maria enezli, teuxos 28 moda, instyleTo boho trend είναι το αγαπημένο της και, αν παντρευόταν κάποια στιγμή, θα ήθελε το νυφικό της να είναι σε τέτοιο στιλ. «Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το στιλ της Kate Hudson, όπως μου αρέσουν πολύ και οι δημιουργίες της Σήλιας Δραγούνη. Το καλοκαίρι συνήθως φοράω μακριές τσιγγάνικες φούστες με μπλουζάκια και σανδάλια, ενώ το χειμώνα αγαπάω πολύ τα κολάν και τα τζιν-καμπάνα, όπως και τις μεγάλες τσάντες. Τη μόδα την παρακολουθώ κυρίως μέσα από τα social media. Κάποιοι λογαριασμοί στο Instagram που ακολουθώ συστηματικά είναι το bohofactory, το camillawithlove, αλλά και το gypsyriver».

Δείτε όλη τη συνέντευξη και τις φωτογραφίες στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.