Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας αυτή την εποχή

Ndp Photo Agency

Κάποιες από εμάς έχουμε ακόμα στο μυαλό μας το καλοκαίρι, τα μαγιό και τα καφτάνια, τις βόλτες μας στο νησί. Κάποιες άλλες όμως νιώθουμε ενθουσιασμένες για αυτή τη νέα σεζόν. Φυσικά ο λόγος είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με τα απαραίτητα κομμάτια.

Πριν ξεκινήσετε όμως τις αγορές σας θα ήταν πολύ χρήσιμο να δημιουργήσετε μία λίστα με όλα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας φέτος το φθινόπωρο. Ποιο κομμάτια θα πρέπει να βρίσκεται όμως στην κορυφή της λίστας; Την απάντηση μας δείχνει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η κ. Μητσοτάκη δημιούργησε ένα κομψό street style look, ιδανικό αυτή την εποχή, δείχνοντας μας ποιο πανωφόρι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας αυτή την εποχή. Ο λόγος για το denim jacket. Άνετο και ευκολοφόρετο, ταιριάζει με κάθε μας σύνολο και είναι τέλειο για τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου. Εάν όμως έχετε ήδη μερικά denim μπουφάν στη συλλογή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της κ.Μητσοτάκη και να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα μαύρο denim μπουφάν.

View this post on Instagram

Street style. #zeusndione #greece

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on