Η LVMH ανακοίνωσε την εξαγορά του 60% της εταιρίας Off White

wmagazine.com

Ο Γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH ανακοίνωσε την εξαγορά πλειοψηφικού μεριδίου, της τάξης του 60%, της εταιρίας του Virgil Abloh, Off White. Η τιμή της αγοραπωλησίας παραμένει ακόμη άγνωστη.


Ο Abloh είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός καλλιτεχνικός διευθυντής Γαλλικού οίκου, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει ως κάτοχος του υπόλοιπου 40% της εταιρίας του και θα ισχυροποιήσει την σχέση του με τον Γαλλικό κολοσσό, παραμένοντας καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών για λογαριασμό της Louis Vuitton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh

Η μεγάλη επιστροφή της Phoebe Philo είναι γεγονός!


H κίνηση αυτή αποτυπώνει την επιθυμία της LVMH να προσελκύσει νεότερης ηλικίας και διαφορετικής αισθητικής καταναλωτές. Η Off White, εάν και αρχικά φαίνεται αντίθετη με τα συνηθισμένα προϊόντα του ομίλου, μιας και πρόκειται για ένα street wear label, αποτελεί την απόδειξη της νέα στρατηγικής που αναπτύσσει η LVMH, προκειμένου να προσελκύσει την Gen Z, η οποία και θα καθορίσει την αγοραστική τάση τα επόμενα χρόνια.

Ο Λευκός Οίκος επιστράτευσε την Olivia Rodrigo για την ενημέρωση των νέων για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh


Ο ίδιος ο Abloh δήλωσε: “Για σχεδόν μια δεκαετία χτίσαμε την Off White για να είμαστε μια εταιρία σχεδιασμένη να ενισχύει τη γενιά μας και να αμφισβητεί το status quo. Η LVMH φέρνει στο τραπέζι την πρόσθετη ισχύ και κλίμακα, για να επιταχύνει τη δυναμική μας και να εξελίξει την Off White σε ένα πραγματικό brand πολυτελείας με πολλαπλές σειρές”.

Να θυμίσουμε πως ο σχεδιαστής έχει ασχοληθεί έντονα με περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας, εντάσσοντας αντιρατσιστικά μηνύματα και συμβολισμούς υπέρ της σεξουαλικής ισότητας, σε κάθε show του. Ο ίδιος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτήν την συνεργασία προκειμένου να επεκτείνει τις ευκαιρίες για διαφορετικά άτομα και να προωθήσει μεγαλύτερη δικαιοσύνη, αλλά και συμμετοχή αυτών των ανθρώπων στην βιομηχανία που υπηρετεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @virgilabloh