Η Λία Μπαρόλα, υπογράφει τη σειρά πουκαμίσων Chemise

Chemise στα γαλλικά σημαίνει πουκάμισο!

Η Λία Μπαρόλα είναι μια γυναίκα καλαίσθητη που της αρέσει να κινείται στο χώρο της μόδας. Μέσα από το προφίλ της στο instagram δείχνει τις τάσεις της μόδας και προτείνει είδη ντυσίματος.

Η μόδα για εκείνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει κάθε γυναίκα να την ακολουθεί, όπως η ίδια πιστεύει, αλλά χωρίς πολλή φασαρία. “Παίρνεις στοιχεία που ταιριάζουν σε εσένα και να τα προσαρμόζεις στο στιλ σου” αναφέρει η ίδια.

Mετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει τη δική της custom made σειρά ρούχων! Ξεκινώντας από το κλασικό χειροποίητο πουκάμισο. Έτσι δημιουργείται το brand Chemise.

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα λευκά πουκάμισα, περίπου μέχρι και τα τέλη του 19ου αιώνα αποτελούσαν το απαραίτητο είδος ένδυσης για τις ανώτερες κοινωνικές τάξεις. Πουκάμισα με σχέδια και patterns, δύσκολα γίνονταν αποδεκτά στις ανώτερο κύκλο της εποχής, ενώ ο συνδυασμός τους με τον λευκό γιακά, δεν απέκτησε ποτέ το κύρος που προσδίδει το πάνλευκο πουκάμισο. Στη σημερινή εποχή αποτελεί ένα statement κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας. Όλοι έχουμε ένα πουκάμισο: Είτε λευκό, είτε γαλάζιο, με ρίγες, σε βασική γραμμή, κoντό, στενό ή oversized.

Ένα δε χειροποίητο πουκάμισο, που φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη, όπως αυτά που φτιάχνει η Λία είναι απαραίτητα στη ντουλάπα μας.

Όπως λέει η ίδια “Η Chemise” φτιάχνει πουκάμισα με μεράκι και αγάπη και ελπίζουμε τη σειρά μας να την αγαπήσετε και εσείς. Πουκάμισα custom made για τη γυναίκα σε αυστηρή αντρική γραμμή, συνδυασμένα όμως με στοιχεία θηλυκότητας”. Και συνεχίζει πως η εταιρία δεν αφήνει παραπονεμένο και το ανδρικό φύλο.

Το κάθε ένα πουκάμισο είναι ραμμένο στο χέρι, τα κουμπιά είναι από φίλντισι και το κάθε ένα μπορεί να φέρει και το αρχικά του ονόματος, ραμμένα με τη γραφή που επιθυμούμε και στο σημείο που αντιστοιχεί στο κάθε φύλλο.

Οι παραγγελίες για τα πουκάμισα είναι πάντα pre order και ο χρόνος παράδοσής τους κυμαίνεται από 5-7 ημέρες. 

Enjoy it !

Για περισσότερες πληροφορίες: Chemise

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα