Η Leandra Medine συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης του brand Camilla and Marc για τον καρκίνο των ωοθηκών

instagram/@camillaandmarc

Η founder του lifestyle website Man Repeller, που δυστυχώς διέκοψε τη λειτουργία του πριν μερικούς μήνες και αγαπημένη μας influencer, Leandra Medine Cohen, συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης του διάσημου αυστραλιανού brand “Camilla and Marc” για τον καρκίνο των ωοθηκών.

Σε διάλογο μάλιστα που είχε με ακολούθους της στα σχόλια κάτω από το σχετικό post, αποκάλυψε ότι η γιαγιά της και η θεία της χάθηκαν από την συγκεκριμένη ασθένεια. Η ίδια και η μητέρα της είναι, δυστυχώς, φορείς των γονιδίων που δίνουν υψηλές πιθανότητες ανάπτυξης διαφόρων ειδών καρκίνου που αναπτύσσεται σε γυναίκες (μαστού, γυναικολογικών οργάνων, κ.α). Αυτός είναι και ο λόγος που προτείνει σε όλες τις γυναίκες με κληρονομικότητα να προχωρήσουν άμεσα και με θάρρος σε εξέταση διάγνωσης, που σίγουρα μπορεί να προειδοποιήσει και να σώσει τελικά πολλές ζωές.

Κάθε χρόνο 300.000 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο των ωοθηκών, με το 75% να βρίσκεται, δυστυχώς, σε προχωρημένο στάδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα test έγκαιρης ανίχνευσης είναι κυριολεκτικά ζωτικής σημασίας.

Με το σύνθημα “Ωοθήκες. Μίλα για αυτές.”, η εταιρία Camilla and Marc, λάνσαρε το νέο της t-shirt, με στόχο να σπάσει το στίγμα που σχετίζεται με τον καρκίνο των ωοθηκών και να συμμετέχει στην συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων για τη δημιουργία ενός test έγκαιρης ανίχνευσης.

Η creative director της εταιρίας Camilla Freeman Topper, μαζί με τον αδερφό της, δωρίζουν απευθείας όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου προϊόντος στην ομάδα του Ovarian Cancer Research UNSW και την καθηγήτρια Caroline Ford, που στόχο τους είναι να καταφέρουν να πραγματοποιείται η διάγνωση μέσω μιας απλής εξέτασης αίματος.

camillanadmarc.com

Η συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ από τις 12 Απριλίου και αποτελεί μία προσωπική δέσμευση των δύο δημιουργών, στη μνήμη της μητέρας τους, που έφυγε από την ίδια νόσο σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία.