Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein

H αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε νέα συνεργασία της Kendall Jenner τώρα πια δε μας κάνει καμία εντύπωση καθώς το νεαρό μοντέλο είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα στον χώρο της μόδας. Επιπλέον ο Calvin Klein, έχοντας ήδη «χρησιμοποιήσει» τον Justin Bieber για να ποζάρει μαζί με τη Lara Stone στην καμπάνια του για την άνοιξη του 2015, ήταν δεδομένο πως για οτιδήποτε άλλο θα έκανε χρειαζόταν ένα πρόσωπο με αντίστοιχη δυναμική. Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή λοιπόν από μια Kardashian; 

Έτσι η Kendall Jenner είναι είναι το κορίτσι που φοράει τα Calvin Klein Jeans και πιο συγκεκριμένα, τη limited edition συλλογή που περιλαμβάνει αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ με το logo του brand. To επιτυχημένο hashtag #mycalvins που χάρισε πάνω από τρία εκατομμύρια followers στο Instagram της εταιρείας, συνεχίζει να υπάρχει, και οι marketeers ελπίζουν ότι το μοντέλο με το τεράστιο κοινό θα κάνει το brand ακόμα πιο δημοφιλές.

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Alasdair McLellan ενώ το styling ανέλαβε η Melanie Ward και μαζί με την Kendall συμμετέχει και ο Simon Nessman, ο οποίος φοράει επίσης ρούχα της συλλογής εμπνευσμένα από τη χαλαρή διάθεση του αμερικανικού streetstyle. H εν λόγω συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο calvinklein.com από τις 15 Μαΐου με κόστος που θα ξεκινάει από τα 55 και θα φτάνει στα 350 περίπου ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι μπορούν να κάνουν περισσότερα για να προστατέψουν τον πλανήτη.

Celebrity News 26/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram