Η Kendall Jenner είναι η νέα creative director του site luxury προϊόντων FWRD
Courtesy FWRD.com

Η Kendall Jenner μπορεί να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στο Linkedin profile της, αυτόν του creative director.

Courtesy FWRD.com

Το 25χρονο supermodel μετά την λήξη του reality show “Keeping up with the Kardashians”, από όπου και έγινε διάσημη μαζί με όλη την υπόλοιπη οικογένεια, και ενώ διαθέτει ήδη το δικό της tequila label, αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην βιομηχανία της μόδας, αφού έγινε η πρώτη creative director του luxury site FRWD.

Courtesy FWRD.com

“Μεγάλωσα αγαπώντας την μόδα και είμαι απίστευτα τυχερή που δουλεύω με μερικούς από τους πιο λαμπρούς ανθρώπους της βιομηχανίας. Ως creative director του FRWD είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω με την επιμέλεια των προϊόντων της πλατφόρμας, με νέους ανερχόμενους σχεδιαστές και brands”, δήλωσε σε σχετικό δελτίο τύπου.

Στο πλαίσιο του ρόλου της η Jenner, θα συνεργαστεί με την ομάδα του FWRD για να επιμεληθεί τα brands που θα προσφέρονται στον ιστότοπο, θα συμμετέχει στην προώθηση ιδεών γύρω από το marketing και τις νέες συνεργασίες και θα δημιουργεί σε μηνιαία βάση customized edits, όπου θα προτείνει στους πελάτες τα δικά της αγαπημένα κομμάτια και designers, διευρύνοντας και ισχυροποιώντας την ήδη υπάρχουσα θέση της ανάμεσα στους πιο σημαντικούς trend setters παγκοσμίως.

Courtesy FWRD.com

Η Co-CEO και co-founder του site, Michael Mente, θεωρεί πως είναι “η τέλεια επιλογή” για την θέση, αφού η ίδια η Kendall έχει ήδη φορέσει πολλούς νέους σχεδιαστές, μιας ομολογουμένως περιορισμένης niche αγοράς, που θα θέλαμε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη στους καταναλωτές. Έτσι, μπορεί να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες συνεργασίες στον χώρο του luxury fashion, ιδιαίτερα για τους ανερχόμενους σχεδιαστές, που παραδοσιακά παραγκωνίζονται από την βιομηχανία, ενώ αναζητούν ευκαιρίες να επεκτείνουν το marketing, αλλά και το αγοραστικό τους κοινό, πέρα από τα προσωπικά τους social media.

Courtesy FWRD.com

RVCA x Camille Rowe: Το πιο cool κορίτσι, παρουσίασε την πιο cool συνεργασία


Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με την κυκλοφορία μια υπέροχης καμπάνιας, από τον φωτογράφο Glen Luchford.

Courtesy FWRD.com

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα