Η Κάτια Ζυγούλη πρωταγωνιστεί στη καμπάνια της νέας συλλογής του brand Zaccys για τη σεζόν Spring – Summer 2020

Εάν είσαι shoe lover όπως και εμείς είναι σίγουρο πως ο ενθουσιασμός σου είναι πολύ μεγάλος αυτή την περίοδο. Ο λόγος είναι απλός, καθώς το καλοκαίρι έχει φτάσει και μπορείς να ανανεώσεις τη συλλογή των παπουτσιών σου με τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Εμείς μάλιστα ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή του βρετανικού brand, Zaccys και σου την προτείνουμε. Η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του shoe brand είναι η ελληνίδα super model Κάτια Ζυγούλη, η οποία δίπλα στη θάλασσα με τα πιο κομψά καλοκαιρινά παπούτσια.

Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερα;

Στη νέα συλλογή του brand, Zaccys θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από καλοκαιρινά παπούτσια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις κομψά day to night σύνολα, ενώ νιώθεις πολύ άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας χάρη στην τεχνολογία αφρού.

Με ιδρύτρια την πρώην χειρουργό οφθαλμίατρο Meg Cope, τα Zaccys είναι ένα ξεχωριστό “feel, look, do good” brand που χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά (φελλό και ίνες από γιούτα) ενώ ταυτόχρονα στηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά με καρκίνο δωρίζοντας μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε ζευγαριού.

Η ολοκληρωμένη συλλογή Zaccys είναι διαθέσιμη για online αγορά στο ZACCYS.COM.