Η Κατερίνα Ζαρίφη φόρεσε τα τέλεια skinny jeans στο Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle

Η Κατερίνα Ζαρίφη  είναι κορίτσι με καμπύλες και τις ανέδειξε σωστά με ένα τέλειο summer look στοSummer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle.

Η πάντα γεμάτη ενέργεια Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 στο stage μας στο Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle και μας εξήγησε γιατί η θηλυκότητα θέλει καμπύλες αλλά και πώς να επιλέγετε τα τέλεια ρούχα για να κολακεύουν το σώμα σας.

Με τέλεια καλοκαιρινή διάθεση και εμφάνιση δεν μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε τι φόραγε η ίδια εκείνη την ημέρα. Η Κατερίνα Ζαρίφη επέλεξε Happy Sizes skinny jeans, μια ανάλαφρη λευκή πουκαμίσα με floral patterns από τα Happy Sizes και μαύρα Adidas Superstar sneakers.

Η Κατερίνα για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι η μόδα δεν είναι μόνο για τις αδύνατες και όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια: “Αν έχετε περίσσια κιλά, μην μασάτε, βρείτε αυτό που σας πηγαίνει και σαν κάνει να αισθάνεστε όμορφες και τολμήστε το”.

summer fashion summer beauty mosaic 332 X 300

Αν θέλετε να δείτε και άλλες από τις αγαπημένες σας celebrities από κοντά δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle.

summer fashion summer beauty mosaic 332 X 300