Η Julia Roberts πρωταγωνιστεί και πάλι στη Calzedonia Legwear καμπάνια για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 19-20

Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της εποχής μας, το ανεπιτήδευτο στιλ και η προσωπικότητα της αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι το girl crush μας. Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό μας όταν ενημερωθήκαμε πως η Julia Roberts πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά στη νέα legwear καμπάνια της Calzedonia για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020.

Η συνεργασία της Julia Roberts με το αγαπημένο μας ιταλικό legwear και beachwear brand, Calzedonia από τη Βερόνα μετρά έξι χρόνια. Η διάσημη star του Hollywood έχει υποδυθεί πολλούς διαφορετικούς τύπους γυναίκας για κάθε διαφημιστικό της Calzedonia, ενώ η νέα καμπάνια φέρει την υπογραφή της πολυτάλαντης ιταλίδας σκηνοθέτιδας Ago Panini, η οποία είχε σκηνοθετήσει αντίστοιχα το διαφημιστικό το 2014.

Ποιο είναι όμως το θέμα της νέας καμπάνιας;

Η Julia Roberts ως αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της καμπάνιας βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά καταστήματα του brand σε όλο τον κόσμο και είναι ευπρόσδεκτη από το προσωπικό του καταστήματος σαν μια συχνή και αφοσιωμένη πελάτισσα. Η είσοδος μέσα στα καταστήματα Calzedonia μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο στιλ.  Η Βερόνα, τόπος ίδρυσης του brand αλλά και η πόλη που βρίσκονται τα κεντρικά του Calzedonia Group, φιλοξένησε μέρος του Spot. 

Μέσα στη νέα καμπάνια της Calzedonia για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019/2020 πρωταγωνιστούν τρία διαφορετικά σχέδια καλσόν.  Το pied de poule, ένα διαχρονικό σύμβολο του στιλ, το οποίο θεωρείται το πιο in fashion σχέδιο για την συλλογή της φετινής σεζόν F/W.

Το πάντα επίκαιρο καλσόν με polka dots μοτίβα παρουσιάζεται με μια γεωμετρική ματιά. Τα νέα καλσόν με κασμίρ, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση, αποτελώντας ένα απαραίτητο στοιχείο της χειμερινής σεζόν.