Η Julia Roberts έκανε διάσημα τα αγαπημένα της καλσόν σε όλο τον κόσμο

«Tα καλσόν της Julia». Έτσι αναγνωρίζουν οι πελάτες σε όλον τον κόσμο τα προϊόντα Calzedonia, τόσο δυνατή είναι η σύνδεση ανάμεσα στη διάσημη σταρ του Hollywood, Julia Roberts, και το ιταλικό legwear brand.

Φέτος, η Julia επιστρέφει με ένα νέο διαφημιστικό επεισόδιο που γυρίστηκε στο οικείο της πλέον κατάστημα Calzedonia όπου περνάει μερικές μαγικές και διασκεδαστικές στιγμές. Αυτήν τη φορά, η ηθοποιός θα βρεθεί να περνάει όλη τη νύχτα μέσα στο κατάστημα, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της καλσόν και ενθουσιασμένη θα δοκιμάσει όλη τη νέα συλλογή.

julia roberts calzedonia

Την σκηνοθεσία του νέου διαφημιστικού υπογράφει ο Alex Richanbach,νέο ταλέντο στο Hollywood, μαζί με τον Daniel Moder, διευθυντή φωτογραφίας.

julia roberts calzedonia

Εκτός από το project με την Calzedonia, η Julia Roberts έχει ξεκινήσει μία νέα περιπέτεια όχι στην μεγάλη οθόνη όπου  συνήθως την βλέπουμε αλλά για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στον δημοφιλή χώρο των τηλεοπτικών σήριαλ. Θα την δούμε σε 10 επεισόδια του”Homecoming“, ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα παρακολουθείται αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Amazon, από τον Νοέμβριο του 2018.

julia roberts calzedonia

Όπως πάντα, η ηθοποιός παραμένει μία μεγάλη σταρ, ικανή να προσαρμόσει το ταλέντο της σε διαφορετικούς κόσμους και να είναι αναγνωρίσιμο από όλες τις γενιές. Αγαπητή από όλους, άντρες και γυναίκες, είναι ακόμη μία φορά το πρόσωπο της γυναίκας Calzedonia: ενεργητική, θετική και πάντα μοναδική.

julia roberts calzedonia

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram