Η Jennifer Lawrence συνεχίζει να είναι η Miss Dior

Αρχείο InStyle

Η Jennifer Lawrence φαίνεται πως έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς φέτος είναι δικαιωματικά η χρονιά της. Όλοι μιλούν με ενθουσιασμό για τη συνέχεια της ταινίας Hunger Games στην οποία πρωταγωνιστεί και τη συλλογή που δημιουργήθηκε από το σχεδιαστή κοστουμιών του film, που η Net -A- Porter.com θα λανσάρει αποκλειστικά για να το γιορτάσει. Τα επαγγελματικά της έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο  με την κυκλοφορία της τελευταίας καμπάνιας Miss Dior.

Το αγγελικό πρόσωπο της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού δείχνει πιο εκθαμβωτικό από ποτέ στη δεύτερη καμπάνια της εταιρείας. Η φωτογράφιση για τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013 έγινε από τον Daniel Jackson και παρουσιάζει τη Lawrence με αφαιρετικό μακιγιάζ, το οποίο ταιριάζει με το αυστηρό -αλλά υπέρκομψο- γκρι, ναυτικό παλτό και τη ροζ Miss Dior τσάντα που κρατάει. Ενώ οι φωτογραφίες μοιάζουν πολύ -ως προς την απλότητα του concept- με την προηγούμενη καμπάνια της Lawrence για το γαλλικό οίκο, εδώ συναντάμε την προσθήκη του ανεμιστήρα και της ελαφράς μείωσης της έντασης των χρωμάτων στην επεξεργασία των εικόνων. Έτσι δημιουργείται μια πιο ανεπιτήδευτη και φυσική ατμόσφαιρα.

Ίσως αυτό να οφείλεται στην υποτιθέμενη ψηφιακή επεξεργασία που έγινε στην προηγούμενη φωτογράφηση, αν και -η πάντα ρεαλίστρια- δεσποινίς Lawrence εκθείασε τις αρετές της επεξεργασίας εικόνων, στην εκπομπή Access Hollywood, λέγοντας: «Δεν δείχνω καθόλου εγώ. Αγαπώ το Photoshop όσο τίποτα άλλο στον κόσμο». Με Photoshop ή χωρίς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αγαπημένη σταρ είναι μια υπέροχη πρέσβειρα για τον Dior και αντανακλά την προσωπική αισθητική του σχεδιαστή του, Raf Simons.