Η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, που θυμόμαστε από το σίριαλ Το Νησί, φωτογραφήθηκε για το InStyle με τα πιο ωραία florals

Αρχείο InStyle

Η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου αφήνει στην άκρη τα επιβλητικά κοστούμια που φόρεσε για τα γυρίσματα της τουρκικής σειράς Κιοσέμ η Σουλτάνα και δοκιμάζει φλοράλ δημιουργίες, γιορτάζοντας την άνοιξη.

anastasia tsilimpiou, tefhos maiou, homepage image«Ακόμη ανακαλύπτω το προσωπικό μου στιλ. Δεν είμαι ιδιαίτερα συγκεκριμένη, αλλά ξέρω ότι μου αρέσει οτιδήποτε παλιό. Αγαπώ τα σύνολα που βγάζουν μια αύρα παλιάς εποχής, γιατί τότε όλα ήταν γνήσια».
«Νιώθω πως η ψυχή του ανθρώπου  είναι σαν λουλούδι που ανθίζει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Κάθε φορά που επιλέγουμε να φορέσουμε κάτι φλοράλ είναι σαν να αναδεικνύουμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά τώρα, ώστε να συμβαδίζει κανείς με αυτή την εποχή, που είναι τόσο όμορφη».
«Θα ήθελα πολύ να επισκεφτώ ένα κατάστημα με second hand δημιουργίες, γιατί πιστεύω ότι η μόδα κάνει κύκλους και οι τάσεις έρχονται από το παρελθόν. Μέχρι τότε επιλέγω κομμάτια που μου δίνουν αυτή την αίσθηση στα σύνολά μου».
«Στα γυρίσματα της σειράς στην Τουρκία είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω απίστευτες δημιουργίες. Η γκαρνταρόμπα ήταν συγκλονιστική. Όλα τα ρούχα ανήκαν στην εποχή του 1600 και τα υφάσματα με έκαναν να νιώθω πραγματικά σαν πριγκίπισσα. Τα φορούσα και ήθελα να δείχνω ότι πραγματικά αξίζω να τα φοράω. Ένιωθα πολλή αυτοπεποίθηση. Μακάρι να είχα όλα αυτά τα φορέματα στο σπίτι μου!»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο νέο InStyle Μαΐου που κυκλοφορεί.