Η Γυναίκα που έγινε viral και «έσωσε» το look της ρίχνοντας κόκκινο κρασί στο λευκό outfit της

Το περασμένο Σάββατο, μια γυναίκα από την Αγγλία, η Eleanor Walton απολάμβανε την ημέρα της στους αγώνες ιπποδρομίας Ripon στο North Yorkshire της Αγγλίας, όταν ξαφνικά χύθηκε κόκκινο κρασί  στην κορυφή του παντελονιού της άσπρης ολόσωμης φόρμας της.

Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην καλή της διάθεση και δεν κατάφερε να χαλάσει την ημέρα της. Αμέσως η Eleanor μαζί με την βοήθεια της φίλης της, Mia Williamson, αποφάσισε να «ολοκληρώσει το έγκλημα» ρίχνοντας ακόμη τέσσερα ποτήρια κόκκινου κρασιού στη φόρμα της.

«Είμαστε εδώ και δυο ώρες στους αγώνες και η El (Eleanor) έρχεται και μου λέει πως κάποιος έριξε πάνω της κόκκινο κρασί…κανένα πρόβλημα. Προσθέτεις λίγο παραπάνω  κρασί και το πρόβλημα λύθηκε. Και κάπως έτσι νομίζω πως δημιουργήσαμε ένα νέο κομμάτι από τη Pretty little things.» Έγραψε η Williamson σε tweet της.

Η Wolton απάντησε στη φίλη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που φαίνεται να στεγνώνει τους λεκέδες της ολόσωμης φόρμας της κάτω έναν στεγνωτήρα χεριών. Όπως αποκάλυψε, εκείνη την ώρα είχε μεθύσει αλλά απολάμβανε αρκετά την όλη κατάσταση.

Φαίνεται πως αυτή η κίνηση της άρεσε στους χρήστες των social media και πολλοί ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν και θα το έκαναν σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθούν σε αντίστοιχη περίπτωση.