Η Gwen Stefani φόρεσε haute couture δημιουργία του Βασίλη Ζούλια στον τελικό του The Voice και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ

Instagram @gwenstefanigotmewhipped

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας της χώρας μας, το DNA των δημιουργιών του είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε αμέσως πως μία δημιουργία είναι δική του, ενώ έχει ανακαλύψει τον μαγικό τρόπο να αναδεικνύει την καλύτερη και πιο θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκες μέσα από τις δημιουργίες του. Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια, η επιτυχία του έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τα σύνορα της χώρας μας.

Χθες μάλιστα, 17 Δεκεμβρίου, η Gwen Stefani εμφανίστηκε στον τελικό του αμερικανικού The Voice, φορώντας μία δημιουργία του έλληνα σχεδιαστή. Η pop star, η οποία ήταν μία από τους κριτές του show, εμφανίστηκε στη σκηνή στο πλευρό της διαγωνιζόμενης που ήταν στην ομάδα της με σκοπό να τραγουδήσουν μαζί. Στην σκηνή λοιπόν επέλεξε να φορέσει μία Haute Couture sequined δημιουργία του Βασίλη Ζούλια με μαύρες λαμπερές παγιέτες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με σατέν μαύρα γάντια, κοσμήματα με διαμάντια και κλασικές μαύρες γόβες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Gwen Stefani έκλεψε τις εντυπώσεις και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ με τη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

View this post on Instagram

? #TheVoice #TeamGwen

A post shared by NBC's The Voice (@nbcthevoice) on

Instafeed