Η Gigi Hadid φόρεσε τα νέα «άσχημα» παπούτσια -Θα μας απασχολήσουν
Η Gigi Hadid με κοντό καρέ
Credit: Gigi Hadid/Instagram

Και ίσως να είναι τα «ασχημότερα» όλων…

Φαίνεται πως έχουμε μια νέα τάση στα παπούτσια – και συγκεκριμένα στα λεγόμενα «άσχημα» παπούτσια. Τα νέα clogs από την UGG είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο trend αυτό και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν τα μισούμε ή αν τα αγαπάμε. Οι celebrities πάντως, ανάμεσά τους και η Gigi Hadid, δείχνουν να είναι πρόθυμοι να τους δώσουν μια ευκαιρία.

Η τάση των «άσχημων» παπουτσιών

Έχουμε δει τα τακούνια Crocs και τα Birkenstocks να κυριαρχούν στη μόδα. Άσχημα sneakers να προκαλούν με το ακανόνιστο σχέδιο και τις περίεργες αναλογίες τους. Παπούτσια-βατράχια του JW Anderson να μετατρέπουν το street style σε ζούγκλα. Και τώρα, η UGG να εισάγει τα Venture Daze clogs. Πώς μοιάζουν τα νέα άσχημα παπούτσια; Σαν ένα είδος υβριδικού παπουτσιού ανάμεσα σε παντόφλες και sneakers, το οποίο φαίνεται να κερδίζει την αίγλη της δημοτικότητας.

Οι διάσημοι επιλέγουν UGG

Οι επώνυμοι ανακαλύπτουν αυτά τα νέα παπούτσια και τα φορούν με στιλ. Για παράδειγμα, η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι clogs Venture Daze στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Barry Keoghan επέλεξε ένα πράσινο ζευγάρι για την εμφάνισή του στο Los Angeles. Ενώ υποθέτουμε πως θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι μιας και το ωραίο πραγματικά της τάσης, είναι η πρόκληση του να τα κάνεις να δείχνουν στιλάτα.

Το νέο trend λοιπόν, αρχίζει να ενσωματώνεται στο casual street style, συμβάλλοντας στον αναδυόμενο πολιτισμό “gorpcore” που επιτρέπει ακόμα και στην αθλητική εμφάνιση να γίνεται μέρος της καθημερινής γκαρνταρόμπας.

Μάλιστα, τα είδαμε και σε πασαρέλες μεγάλων οίκων. Σε εκδηλώσεις όπως την New York Fashion Week και τη Milan Fashion Week, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τα άσχημα παπούτσια ως μέρος της συλλογής τους, δίνοντας τους έναν αέρα της υψηλής ραπτικής.

Κατακριτέα ή αγαπημένη τάση;

Η τάση αυτή δεν είναι απολύτως αποδεκτή από όλους. Υπάρχουν κριτικοί που την θεωρούν αμφιλεγόμενη, αλλά οι φανατικοί της μόδας την αγαπούν. Μερικοί πιστεύουν πως είναι επαναστατική και υψηλού επιπέδου, ενώ άλλοι την βλέπουν ως ένα ακριβό λάθος.

Εμείς δε, αν κάτι αγαπάμε, είναι να τη σχολιάζουμε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα