Η Gigi Hadid απομάκρυνε μία γυναίκα που εισέβαλε στην πασαρέλα του οίκου Chanel

Instagram @fashiontomax

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι να έκλεισε την αυλαία ενός μήνα, ο οποίος ήταν γεμάτος μόδα και στιλ, με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για; την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 και να μας ενθουσιάζουν με όλες τις νέες τάσεις.

Από τα fashion shows όμως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, όπως αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του fashion show του οίκου Chanel. Καθώς λοιπόν, οι καλεσμένοι παρακολουθούσαν τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα φορώντας τις δημιουργίες της Virginie Viard στο Grand Palais, μία γυναίκα εισέβαλε στην πασαρέλα ανάμεσα στα μοντέλα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του φινάλε, ενώ τη δύσκολη αποστολή του να απομακρύνει τη γυναίκα από την πασαρέλα ανέλαβε η Gigi Hadid. Το top model κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να απομακρύνει τη γυναίκα με τα φλας των φωτογράφών να αστράφτουν ώστε να απαθανατίσουν τη στιγμή. Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό έγινε viral.

Η γυναίκα που εισέβαλε στην πασαρέλα όμως δεν ήταν εντέλει κάποια άγνωστη, αλλά μία διάσημη γαλλίδα κωμικός, η Marie Benoliel.