Η G-Star γιόρτασε την 20η επέτειο του εμβληματικού G-Star Elwood με μια φωτογράφιση στο The Mall Athens

Πριν από 20 χρόνια, το 1996, δημιουργήθηκε ένα fashion item που σιγά σιγά αγάπησε το κοινό και τελικά απέκτησε εμβληματικό χαρακτήρα. Την προσοχή του Head Designer του brand, Pierre Morisset, τράβηξε ένας περαστικός μοτοσικλετιστής στη Νότια Γαλλία και από το στιλ του εμπνεύστηκε το πρωτότυπο G-Star Elwood 5620 που ήταν το πρώτο σχέδιο που χρησιμοποίησε τη μέθοδο κατασκευής 3D Denim.

vina, gstar
Βίνα Νεοφωτίστου

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, η ταλαντούχα fashion editor του InStyle, Βίνα Νεοφωτίστου, βρέθηκε στο G-Star Raw Athens στο The Mall , μαζί με άλλους fashion editors διεθνών τίτλων περιοδικών και digital media στην Ελλάδα, και δημιούργησε σύνολα εμπνευσμένα από το στιλ της G-Star, με βάση το εμβληματικό Elwood. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είχαν την ευκαιρία να ντυθούν με την επιμέλεια μιας έμπειρης fashion editor, όπως η Βίνα, και να φωτογραφηθούν από τον Αποστόλη Κουκουσά, σε ένα αυτοσχέδιο pop up studio, που είχε δημιουργηθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Κάποιοι από τους editors που συμμετείχαν στην ενέργεια, ντύθηκαν και φωτογραφήθηκαν συνδυάζοντας το προσωπικό τους στιλ με το ύφος της G-Star και του Elwood.

gstar, homepage image

Τελευταία φωτογραφήθηκε η Dj και παραγωγός Xenia Ghali με τη δική της Elwood εκδοχή. Στη συνέχεια πήρε θέση πίσω από τα deck και διασκέδασε τους φίλους του brand που ήταν στο κατάστημα  για να γιορτάσουν μαζί μας τα 20 χρόνια του 3D denim Elwood.

DSC_2150

Διαβάστε ακόμα:

Η δίαιτα express της Σταματίνας Τσιμτσιλή που είναι ιδανική για χάσιμο λίπους

Θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο αδύνατα; Δοκιμάστε αυτό το τρικ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram