Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για όλες τις γυναίκες και εμείς το βάλαμε ήδη στη shopping list μας

Instagram @evagelia_siriopoulou_official

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα φορέματα. Είναι άνετα, ευκολοφόρετα, ενώ με ένα κομψό φόρεμα είμαστε πάντα θηλυκές, κομψές και καλοντυμένες. Όσο μάλιστα πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, ο πρωταρχικός στόχος όλων μας είναι να αποκτήσουμε ΤΟ φόρεμα. Εκείνο το φόρεμα δηλαδή που θα φορέσουμε σε χριστουγεννιάτικα parties και ρεβεγιόν και θα μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε οι πιο όμορφες γυναίκες. Δεν υπάρχει μάλιστα καλύτερη επιλογή από ένα κόκκινο φόρεμα. Το κόκκινο είναι των χρώμα των γιορτών, πρόκειται να μας φτιάξει τη διάθεση, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την ιδανική κόκκινη απόχρωση για την επιδερμίδα της.

Ακριβώς για αυτό μας έπεισε και η Ευαγγελία Συριοπούλου με μία της εμφάνιση. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ΕΥΤΥΧΙΑ, στην οποία πρωταγωνιστεί και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα wrap maxi φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τόσο το χρώμα όσο και η γραμμή του φορέματος μας ενθουσίασε καθώς μπορεί α φορεθεί από πολλούς και διαφορετικούς γυναικείους σωματότυπους. Η wrap γραμμή άλλωστε αγκαλιάζει τη σιλουέτα και τις καμπύλες μας.

Έτσι, εάν βρίσκεστε και εσείς σε διαδικασία εύρεσης του ιδανικού κόκκινου φορέματος για τις γιορτές, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα wrap κόκκινο φόρεμα, το οποίο είναι σίγουρο πως θα φοράτε για πολλά χρόνια.

NDP Photo Agency